Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škandalózne chvíle britskej monarchie: Kráľovná v negližé, zdrogovaná princezná!

Životy seriálovej kráľovskej rodiny sú plné škandálov. Zobraziť galériu (6)
Životy seriálovej kráľovskej rodiny sú plné škandálov.

LONDÝN – Nadšení asi nebudú! Obľúbená herečka Elizabeth Hurley (49) sa televíznym divákom najnovšie predstavuje v pomerne nezvyčajnej úlohe. V seriáli The Royals totiž stvárňuje britskú kráľovnún a ako potvrdzujú zábery z tohto počinu, pred kamery sa postavila aj v provokatívnej bielizni. Netreba asi zvlášť prízvukovať, že skutočná panovníčka Alžbeta II. (88) by sa svetu takto nikdy neukázala. Scenár je však plný podobne pikantných situácií.

Sex, klamstvá a škandály! To všetko sľubujú tvorcovia nového seriálu The Royals, ktorý mapuje život fiktívnej britskej monarchie. Ústredných postáv sa zhostili Elizabeth Hurley a Vincent Regan. Tí stvárňujú kráľovnú Helenu a kráľa Simona. Súčasťou rodiny sú aj ich deti – starší syn Robert a dvojčatá Liam a Eleanor, ktorí vedia, ako urobiť rozruch.

Počas uplynulého víkendu bol za veľkou mlákou odvysielaný prvý diel seriálu. Ten zachytáva aj to, ako sa kráľovská rodina vyrovnáva so smrťou najstaršieho princa, maminho miláčika, ktorý zahynul v armáde. Scenár obsahoval tiež milostné zápletky zvyšných dvoch dedičov. Princezná mala napríklad sex so svojím novým bodyguardom, ktorému po vášnivých chvíľkach oznámila, že má padáka. Mladík sa ale nevzdal. Eleanor zdrogoval a vytvoril pomerne pikantnú nahrávku zachytávajúcu mladú dedičku v chúlostivých situáciách.

Tvorcovia seriálu The Royals sa netaja tým, že tento počin obsahuje viacero posteľných scén. Tie dopriali aj hlave rodiny – kráľovnej Helene. Elizabeth Hurley sa preto pred kamerami objavila v provokatívnej spodnej bielizni, ktorá odhaľovala jej krivky. Herečka v rozhovoroch prezradila, že z tejto úlohy je maximálne nadšená. Novinári jej tiež položili otázku, či zo seriálu budú mať rovnaké pocity aj členovia skutočnej britskej monarchie. „Viem si predstaviť, že si to zamilujú. A možno budú chcieť byť takí ako my,” reagovala brunetka. No, ktovie, ktovie... 

VIDEO: Upútavka na seriál The Royals. 

The Royals


Škandály neobchádzajú ani skutočnú kráľovskú rodinu. Prečítajte si tiež:


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu