Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pravá tvár hollywoodskej divy naháňa strach: Bez mejkapu vyzerá ako po smrti!

Sharon Stone na najnovších záberoch nevyzerá príliš oslnivo. Zobraziť galériu (5)
Sharon Stone na najnovších záberoch nevyzerá príliš oslnivo.

KOSTARIKA – Ako bez života! Sharon Stone dnes oslávila 57. narodeniny, ktoré trávi na luxusnej dovolenke s priateľmi. A hoci by mala hollywoodska diva vyzerať oddýchnuto a spokojne, opak je pravdou. Paparazzom sa blonďavú herečku podarilo nafotiť bez štipky mejkapu a pohľad na ňu veru nie je príliš vábny. Chudučká umelkyňa totiž vyzerá na záberoch až mŕtvolne bledo a bez povestnej iskry.

Je to vôbec ona?! Sharon Stone patrí k nestarnúcim herečkám, ktoré keď sa objavia v spoločnosti, vyrazia dych hádam každému. Blondínka totiž aj na prahu 60-tky disponuje štíhlou figúrou a udržiavanou pleťou, čo jej väčšina rovesníčok môže iba závidieť. Ako sa ale zdá, aj hollywoodska hviezda je len žena ako každá iná a máva občas horšie dni.

Potvrdzujú to najnovšie fotografie, ktoré sa novinárom podarilo urobiť na Kostarike. Sharon tam odišla sláviť svoje narodeniny a s prítomnosťou paparazzov zrejme vôbec nerátala. Do plážového baru si totiž vyšla s neupravenými vlasmi a bez štipky mejkapu. Absencia líčidiel mala za následok, že večne oslnivá blondínka vyzerala až mŕtvolne bledo a chýbal jej aj povestný sexepíl.

Hoci mnoho svetových celebrít si na dokonalosť potrpí, Stone o sebe tvrdí, že nemusí byť tip-top za každých okolností. „Aj ja som len človek. Nechápem, prečo by som musela byť vždy bezchybná,” poznamenala v minulosti hollywoodska diva, o ktorej je známe, že to nepreháňa ani so skrášľujúcimi zákrokmi. No a to sa dá povedať už o máloktorej z jej kolegýň. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu