Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto herečka nemá žiadne zábrany: Svetu sa ukázala kompletne nahá!

Rita Batata sa pred kamerami ukázala úplne nahá. Zobraziť galériu (10)
Rita Batata sa pred kamerami ukázala úplne nahá.

SAO PAULO - S vyzliekaním nemá problém! Herecká profesia nie je nič pre hanblivé povahy. Svoje o tom vie hádam každý umelec, ktorý sa už niekedy musel pred kamerami vyzliecť. Odvážne scény má na konte aj mladá Brazílčanka Rita Batata (29). Tá bez hanby ukázala svetu nielen nahé prsia, ale aj najintímnejšie partie.

Bez zábran! Ako sme vás na topkách už informovali, televízna stanica HBO momentálne vysiela nový seriál s názvom Togetherness. Jeho ústredné ženské postavy Amanda PeetMelanie Lynskey sa už po pár úvodných častiach ukázali divákom hore bez. To je však len slabý odvar v porovnaní s tým, ako sa pre spomínaný kanál odhalila brazílska herečka Rita Batata.

Brunetka sa objavila v počine Motel, ktorý vysiela brazílska verzia stanice HBO. Scenáristi jej dopriali pred kamerami kúpeľ vo vani, a tak musela obnažiť rovno najintímnejšie partie. Tie herečka ukázala aj počas nakrúcania milostných záberov s kolegom.

Hoci by niektorí jedinci mali s pikantnými scénami problém, v Ritinom prípade to neplatí. Svojich priateľov a priaznivcov dokonca na facebooku lákala, aby si časť seriálu, v ktorej účinkuje, pozreli. „Bolo to veľmi príjemné natáčanie,” zaspomínala si brunetka. Hoci sa v šoubinise pohybuje už 13 rokov, to, čo predviedla v seriáli Motel, možno pokojne označiť za jej doposiaľ najdovážnejšiu rolu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu