Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Oscarová herečka ohúrila krásou, dogabaná speváčka vydesila outfitom!

Halle Berry (vľavo) má na krku pomaly 50tku. Svojím vzhľadom však hravo zatieni aj mladšie ročníky, napríklad aj speváčku Pink. Zobraziť galériu (13)
Halle Berry (vľavo) má na krku pomaly 50tku. Svojím vzhľadom však hravo zatieni aj mladšie ročníky, napríklad aj speváčku Pink.

BEVERLY HILLS – Jedna zažiarila, druhá pohorela! Počas uplynulých dní sa v Amerike konalo viacero spoločenských akcií. Niektoré známe tváre sa zišli aj na charitatívnom podujatí, kde bola bezkonkurenčnou hviezdou Halle Berry (48). Herečka, ktorá sa pýši mnohými oceneniami, totiž vyzerala priam fantasticky. Okrem nej ale prekvapila aj speváčka Pink (35). Tá má síce o desiatku rokov menej, no vďaka čudesnému outfitu pripomínala babičku.

Skutočný vek by im uhádol málokto! Herečka Halle Berry síce už čoskoro oslávi okrúhlu 50tku, no svojím zovňajškom hravo strčí do vrecka aj mladšie kolegyne. Potvrdila to napríklad počas nedávnej charitatívnej akcie, kde bola priam neprehliadnuteľná. V koktejlových šatách s rozšírenou sukňou vyzerala dievčensky a líčenie spoločne s nedbalým účesom jej mladistvý imidž len umocnili.

Pohľady prítomných ale na seba strhávala aj iná celebritná kráska – o trinásť rokov mladšia speváčka Pink. Blonďavá umelkyňa totiž pri výbere outfitu nebola príliš dôsledná a pôsobila dojmom, akoby šaty vytiahla z babičkinho šatníka. Tmavý vzorovaný model zakrývajúci každý milimeter interpretkinho tela nebol vôbec dobrou voľbou. Celkový dojem nezachránili ani oslnivé úsmevy, ktoré umelkyňa rozdávala na všetky strany.  

Už dnes večer sa koná odovzdávnie filmových Oscarov. Toto ocenenie má doma aj spomínaná Halle Berry. Pozrite si jej nezvyčajnú ďakovnú reč a zabavte sa na tom, ako sa iné hviezdy zosmiešnili.>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu