Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tieto prsia sú zo Slovenska! Naša kráska sa ukázala Američanom hore bez

Kinga Rajzak je profesionálka. Nemá problém ani s modelmi, ktoré odhaľujú prsia. Zobraziť galériu (7)
Kinga Rajzak je profesionálka. Nemá problém ani s modelmi, ktoré odhaľujú prsia.

NEW YORK – Najodvážnejšia! Počas uplynulých dní sa konal newyorsky týždeň módy. V rámci neho predviedli svoju tvorbu dizajnéri tých najzvučnejších mien. Udalosť uzavrela prehliadka, na ktorej zažiarila aj Slovenka Kinga Rajzak (27). Tá sa po móle prešla v priehľadných šatách, takže prítomní si mohli okrem modelu obzrieť aj tmavovláskine nahé prsia.

Vyrobené na Slovensku! Je všeobecne známe, že ženy spod Tatier sú skutočne krásne a majú šarmu na rozdávanie. Viaceré naše krásky majú svoje zastúpenie aj vo svete modelingu. Spomenúť možno napríklad Kingu Rajzak, ktorá má slovensko-maďarské korene. Šarmantná tmavovláska žije v Londýne a popri štúdiu sa už zhruba desať rokov živí ako manekýnka.

Kinga prepožičala svoju tvár a telo mnohým zvučným značkám, či prestížnym magazínom. Počas uplynulého týždňa módy, ktorý sa konal v New Yorku, zažiarila v kreácii dizajnéra Marca Jacobsa. Tmavovláska mala na sebe šaty z priehľadného tylu, vďaka čomu vyzerala skoro ako nahá. Intímne partie schovali len tmavé nohavičky, prsia ostali nezakryté.

Hoci by si takýto odvážny model obliekla do spoločnosti asi len úzka skupina žien, v prípade manekýnok nie sú odhalené prsia žiadnou raritou. A keďže je Kinga maximálna profesionálka, nahota ju určite nevyviedla z miery. 

Kinga Rajzak mala na sebe poriadne odvážny model, ktorý odhaľoval jej prsia.
Zobraziť galériu (7)
Kinga Rajzak mala na sebe poriadne odvážny model, ktorý odhaľoval jej prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu