Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Postavené na hlavu: Českí moderátori v šoku z toho, čo prikázali Gottovej a iným!

Ivana Gottová s kolegom Miroslavom Šimůnkom Zobraziť galériu (3)
Ivana Gottová s kolegom Miroslavom Šimůnkom

PRAHA - Je toto možné?! Každá televízia chce mať na svojich obrazovkách najmä skvelých profesionálov. No ani pekný vzhľad nie je na zahodenie. Preto sa podľa médií spoza rieky Morava česká stanica Prima rozhodla pre zaujímavý krok. Jej moderátori údajne dostali nariadenie, aby pred kamerami zaťahovali bruchá a vyzerali vďaka tomu atraktívnejšie. Tento pokyn sa týka aj manželky speváka Karla Gotta (75) - Ivany (39).

Musia vyzerať dokonale! Moderátori televízie Prima sú od nového roka na obrazovkách o čosi krajší. Dostali totiž vraj príkaz, vďaka ktorému majú vyzerať lepšie. „Majú si pred kamerou dávať viac pozor, zaťahovať brucho a stáť rovnejšie,” tvrdí zdroj denníka Aha. 

Toto nariadenie začala svedomito plniť aj Ivana Gottová, ktorá uvádza správy o prominentoch. A zatiahnuté svaly majú aj potešiteľný vedľajší efekt – jej dekolt vďaka tomu vyzerá o čosi plnšie. „Je to televízia a tá potrebuje, aby ľudia, ktorí idú takzvane na obraz, boli dokonalí. Musí im zasahovať do šatníka, účesov aj do toho, či majú zaťahovať brucho alebo viac dvíhať ramená,” vyjadril pre spomínaný denník svoj názor mediálny odborník. 

Samotná Prima sa k tomuto kroku pochopiteľne nepriznala. Vraj podobný pokyn kompetentní nikdy nevydali. „Všetci naši moderátori sú vo výbornej forme a takéto veci naozaj nepotrebujú,” bránila televízne hviezdy hovorkyňa Marie Fianová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu