Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trápne chvíle pre Gottovu ženu v priamom prenose: Kolega jej strpčil narodeniny!

Ivana Gottová zostala po nevhodnej otázke svojho kolegu zaskočená. Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová zostala po nevhodnej otázke svojho kolegu zaskočená. (Zdroj: profimedia.sk/FTV Prima)

PRAHA - Toto prepískol! Ivana (39) Gottová včera oslavovala narodeniny. Kolegovia z televíznych VIP správ, kde pôsobí ako jedna z moderátoriek, jej preto v priamom prenose prichystali veľké prekvapenie. Za všetkých z tímu daroval manželke slávneho speváka Karla Gotta (75) obrovskú kyticu kolega kolega Peter Vágner (37). No milé gesto rázom potopil nevhodnou otázkou, ktorá sa ženám skrátka nekladie.

Ivana Gottová mala včera svoj veľký deň - oslavovala narodeniny. Na sviatok moderátorky VIP zpráv nezabudli ani jej kolegovia z televízie Prima. Prichystali si totiž pre ňu veľké prekvapenie v podobe obrovskej kytice. Tú jej priniesol kolega Peter Vágner, ktorý ju obdaroval aj pusou na líce. 

No milú atmosféru plnú radosti a dojatia televízny parťák rázom zaklincoval. A stačila mu na to jediná veta. V priamom prenose, pred zrakmi tisícok divákov, sa totiž pani Gottovej opýtal úplne nevhodnú otázku - netaktne zisťoval jej vek. Bolo vidno, že oslávenkyňu tým dostal do rozpakov. Moderátorka sa po nemiestnom dotaze iba zasekla. Jediné, čo z nej vypadlo, bolo: „No čoskoro budem oslavovať okrúhle narodeniny.“

Priamej odpovedi sa tak radšej vyhla. Jasné však je, že od jej moderátorského kolegu to bola v živom vysielaní poriadna podpásovka. Pýtať sa žien na ich vek, a hlavne tých, ktorým zjavne nie je dvadsať, je totiž vrcholne neslušné.

Ivana Gottová dostala od kolegov z VIP zpráv veľkú kyticu. No zároveň sa ocitla aj v poriadne nepríjemnej situácii. Do nej ju dostal Peter Vágner.
Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová dostala od kolegov z VIP zpráv veľkú kyticu. No zároveň sa ocitla aj v poriadne nepríjemnej situácii. Do nej ju dostal Peter Vágner.  (Zdroj: profimedia.sk/FTV Prima)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu