Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Fúha, takto sa naozaj ukázala?! Gottova manželka strapatá a bez mejkapu!

Manžela Karla Gotta Ivana sa ukázala v nelichotivej podobe. Zobraziť galériu (8)
Manžela Karla Gotta Ivana sa ukázala v nelichotivej podobe.

BRATISLAVA – Prekvapila! Ivana Gottová (39), manželka najpopulárnejšieho českého speváka Karla Gotta (75), sa nedávno objavila v divadle strapatá a bez mejkapu. Vždy dokonale upravená plavovláska tak svojím vzhľadom šokovala okolie.

Iná ako doteraz! Manželka maestra Karla Gotta patrí vždy k dokonale upraveným a nastajlovaným dámam. Nedávno však Ivana mnohých zaskočila svojou vizážou. V divadle sa mamička dvoch detí ukázala ako sivá myška. Strapatá a bez mejkapu, odetá v šedom tričku a voľnej sukni stratila čo-to zo svojho šmrncu.

Mnohí sa iste čudovali, že sa v tejto podobe nechala Gottová vôbec nafotiť. Takýto ležérny imidž však nepredviedla na žiadnej spoločenskej akcii, ale na skúške nového muzikálu Prízrak Londýna, ktorý má už dnes u našich západných susedov svoju premiéru. 

Plavovláska v hre stvárňuje prostitútku a zaujímavé je, že na javisku bude práveže vymaľovaná až príliš. „Jane je tehotné dievča ľahkých mravov, ktoré nemá až tak veľký priestor sa prejaviť, čo som rada vzhľadom k mojim hereckým skúsenostiam. Prezradím iba, že Jane nedopadne dobre,“ povedala nádejná herečka Gottová českým médiám. Snáď teda svoju úlohu zvládne tak, aby mohol byť jej slávny manžel na ňu pyšný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu