Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Potvrdené: Ivana Gottová je suverénne najhoršia!

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Zdroj: youtube.com)

PRAHA - V pražskom klube NoD vyhlásili v stredu večer víťazov a víťazky anticien Zlatý David. Do štvrtého ročníka ankety, ktorú vyhlasuje portál Hudební masakry, sa zapojilo 33-tisíc ľudí. Titul najhorší videoklip si s prehľadom odniesla manželka legendárneho speváka Karla Gotta, Ivana.

Manželka Karla Gotta Ivana získala anticenu v kategórii Videoklip za video k prerábke piesne Být stále mlád. S klipom, ktorý bol darčekom ku Gottovým narodeninám, jej pomohol spevák Michal David. Prvenstvo v kategórii Speváčka si vyslúžila Ice Queen a v rovnakej mužskej kategórii zvíťazil Renato Salerno. Najhoršou kapelou sa stala formácia MADS a v kategórii Blamáž získali najviac hlasov Céčkové celebrity hrajúce sa na dídžejov.

Na pódiu sa počas večera predstavili napríklad za kuchára prezlečený pesničkár Kittchen a brnianska speváčka Mucha. "Zlatý David je názov zvolený zámerne a je viacvýznamový, môže to byť Dávid proti Goliášovi. Michal David je považovaný za model gýču českého popu, ale keď si človek vypočuje nominovaných na Zlatého Davida, tak zalomí rukami a povie si: Zlatý Michal David," vyjadril sa za usporiadateľov hudobný publicista Jaroslav Konáš. 

Výsledky ankety Zlatý David 2014: 

Spevák: Renato Salerno 
Speváčka: Ice Queen 
Kapela: MADS 
Videoklip: Ivana Gottová - Být stále mlád 
Blamáž: Céčkové celebrity hrajúce sa na dídžejov 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu