Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi herečka zo Sin City je tehotná: Oznámila to naozaj originálne!

Jaime King Zobraziť galériu (6)
Jaime King (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Jaime King a jej manžel, režisér Kyle Newman čakajú druhé spoločné dieťa. Dvojica už od októbra 2013 vychováva syna Jamesa Knighta.

Budúca dvojnásobná mamička informovala o radostnej novinke prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu malého Knighta, ako sedí na tráve hrajúc sa s bublifukom a pri nohách má papier s nápisom: "Budem veľkým bratom, kto je tu teraz šéf? Som naozaj nadšený".

Tridsaťpäťročná herečka a o tri roky starší Newman sa zoznámili v januári 2005, keď spolu pracovali na snímke Fanboys (2009). Po troch mesiacoch chodenia začali spoločne bývať a Newman herečku na jar 2007 požiadal o ruku. Vzali sa v novembri 2007 v areáli losangeleského Greystonského parku. King v minulosti vyhlásila, že chce mať s manželom minimálne tri deti. 

Jaime King takto oznámila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: instagram.com)

Jaime King začínala ako modelka, objavila sa v magazínoch ako Vogue, Mademoiselle alebo Harper's Bazaar. Vo svete filmu na seba upozornila vojnovou romantickou drámou Pearl Harbor (2001) a odvtedy sa ukázala v snímkach ako Nepriestrelný mních (2003), Niekto to rád blond (2004), Sin City - mesto hriechu (2005), Maximálny limit (2005), Spirit (2008), Krvavý Valentín (2009) alebo Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014). Herečka, ktorá bola vo veku 14 až 19 rokov závislá od heroínu, momentálne účinkuje v seriáli Doktorka Zoe (2011). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu