Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Americká herečka má druhého syna: Krstnou mamou slávna speváčka!

Jaime King Zobraziť galériu (14)
Jaime King (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká herečka Jaime King a jej manžel, režisér Kyle Newman, sa stali rodičmi. Pár to oznámil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil viacero spoločných fotografií. Na nich je okrem páru aj ich 21-mesačný syn James Knight. Ako už dávnejšie dvojica prezradila, krstnou mamou novorodeného syna sa stane speváčka Taylor Swift.

Ich druhorodený potomok, ktorého meno zatiaľ neprezradili, prišiel na svet vo štvrtok 16. júla. „Sme šťastní, že môžeme na svete privítať nášho druhého chlapčeka!“ napísala 36-ročná rodáčka z Omahy v Nebraske k záberu z nemocnice. „Už je tu! Narodil sa 16. júla! Mama i bábätko sa majú dobre. Meno prezradíme čoskoro,“ napísal k ďalšiemu obrázku 39-ročný režisér.

King a Newman sa zoznámili v januári 2005, keď spolu pracovali na snímke Fanboys (2009). Po troch mesiacoch chodenia začali spolu bývať a filmár herečku na jar 2007 požiadal o ruku. Vzali sa v novembri 2007 v areáli losangeleského Greystonského parku. King v minulosti vyhlásila, že chce mať s manželom minimálne tri deti. Ich spomínaný prvý syn James Knight Newman prišiel na svet 6. októbra 2013, pričom za krstných rodičov mu vybrali Jessicu Albu a Tophera Gracea. 

To, že James bude mať súrodenca, prezradila King vo februári tohto roka a v marci oznámila, že krstnou mamou jej druhého dieťaťa bude speváčka Taylor Swift. Herečka neskôr uviedla pre magazín People, že si 25-ročnú interpretku vybrala pre hodnoty, ktoré vyznáva, i preto, že je pracovitá a páči sa jej, ako sa správa k ľuďom a svojim blízkym. 

Jaime King začínala ako modelka, objavila sa v magazínoch ako Vogue, Mademoiselle alebo Harper's Bazaar. Vo svete filmu na seba upozornila vojnovou romantickou drámou Pearl Harbor (2001) a odvtedy sa ukázala v snímkach ako Nepriestrelný mních (2003), Niekto to rád blond (2004), Sin City - mesto hriechu (2005), Maximálny limit (2005), Spirit (2008), Krvavý Valentín (2009) alebo Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014). Herečka, ktorá bola vo veku 14 až 19 rokov závislá od heroínu, stvárňovala aj Lemon Breeland v seriáli Doktorka Zoe (2011 - 2015). Kyle Newman režíroval napríklad snímky Fanboys (2009) alebo Barely Lethal (2015). 

Jaime King a jej manžel Kyle Newman oznámili šťastnú novinu prostredníctvom sociálnej siete Instagram.
Zobraziť galériu (14)
Jaime King a jej manžel Kyle Newman oznámili šťastnú novinu prostredníctvom sociálnej siete Instagram.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jaime King
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu