Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdy najočakávanejšieho filmu roka zaskočili verejnosť: Zarastený sexsymbol, chlpatá kráska!

Jamie Dornan prekvapil zarastenou bradou, Dakota Johnson výberom oblečenia. Zobraziť galériu (7)
Jamie Dornan prekvapil zarastenou bradou, Dakota Johnson výberom oblečenia.

NEW YORK – Fanúšičky erotického bestselleru 50 odtieňov sivej si na oficiálnu premiéru musia ešte pár dní počkať, no hŕstka vyvolených už jeden z najočakávanejších filmov tohto roka videla. V piatok sa v Amerike konalo špeciálne premietanie, na ktorom nechýbali ústrední protagonisti počinu. Herečka Dakota Johnson (25) si pri tej príležitosti obliekla biely chlpatý svetrík, jej filmový milenec Jamie Dornan (32) pútal pozornosť hustou bradou.

Dakota Johnson a Jamie Dornan si účinkovaním vo filme 50 odtieňov sivej zaručili značnú popularitu. Sfilmovanú podobu eroticky ladenej knihy chcú totiž vidieť tisíce žien, ktoré predstaviteľa Christiana Greya vnímajú ako nový sexsymbol.

Ako to už býva zvykom, hercov imidž je v súkromí iný, než na filmovom plátne. Kým pred kamerami mal Jamie dohladka oholenú tvár, na piatkovom špeciálnom premietaní pútal pozornosť hustou bradou. Jeho filmová milenka prišla do spoločnosti dokonale upravená. Čiernu koženú sukňu doplnila dievčensky pôsobiacim chlpatým svetríkom bielej farby a výrazne nalíčenými perami.

Dvojica hercov nedávno poskytla magazínu Glamour veľký rozhovor, v ktorom prezradila viac z nakrúcania očakávaného filmu, ktorý je aj o nezvyčajných sexuálnych praktikách. Jamie preto počas šiestich týždňov prežíval rozporuplné pocity. „Bolo to šialené obdobie. Narodila sa mi dcérka. V jeden daždivý večer som pobozkal manželku a dieťa na dobrú noc a šiel som sa pozrieť na to, ako sa v skutočnosti správa dominant k submisívnej žene,” povedala pre spomínaný časopis sympatický otecko.

Mladučkú herečku potrápila nahota. „Je dosť stresujúce byť priviazaná a vyzlečená na posteli. Potom povedia zo štábu Stop! a vy ste stále v takejto polohe,” zaspomínala si brunetka, ktorá si z nakrúcania odniesla aj pár modrín. Za účinkovanie v tomto žiadanom filme jej to ale určite stálo.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu