Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladá herečka sa poriadne zapotila: Holé prsia na úteku!

Dakota Johnson sa pri preberaní ceny zapotila. Stačila chvíľka nepozornosti a holé prsia jej takmer vybehli zo šiat. Zobraziť galériu (11)
Dakota Johnson sa pri preberaní ceny zapotila. Stačila chvíľka nepozornosti a holé prsia jej takmer vybehli zo šiat. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takmer jej vybehli! Stredajší večer patril odovzdávaniu cien People´s Choice Awards, v rámci ktorého sa tešili zo sošiek viaceré hviezdy. Úspechom sa môže pochváliť napríklad herečka Dakota Johnson (26), známa najmä z eroticky ladeného filmu 50 odtieňov sivej. Sympatická brunetka sa tešila tak veľmi, až si takmer vyrobila pikantný trapas.

Začiatok roka patrí v šoubiznise podujatiu People´s Choice Awards. Ide o odovzdávanie cien za filmovú, televíznu a hudobnú tvorbu. Porotu tvoria bežní ľudia, ktorí hlasujú prostredníctvom internetu. Sošky je možné získať vo viacerých kategóriách a ocenené i menej úspešné hviezdy si vždy dajú záležať na tom, aby vyzerali perfektne. 


Módna polícia z People´s Choice Awards: Kto zabodoval a kto pohorel na plnej čiare?


Aj Dakota Johnson bola pri výbere outfitu dôsledná. Stavila na trblietavú sukňu a skrátený top s jemnými ramienkami, pod ktorý si nevzala podprsenku. To sa jej pri preberaní ceny za najobľúbenejšiu dramatickú herečku takmer vypomstilo. Stačila malo a brunetkine holé prsia by vypadli zo šiat priamo na pódiu. 

Dakote odovzdávali sošku kolegyne z filmu Ako byť single - Leslie Mann a Alison Brie, ktoré ocenenú kamarátku nadšene objímali. Brunetke sa však počas toho vrchny diel outfitu akosi uvoľnil. „Leslie mi práve zničila šaty,” poznamenala Johnson rovno do mikrofónu. Vzápätí na to však nepríjemnú situáciu obrátila na žart. „Niežeby bol v tejto miestnosti ešte niekto, kto nevidel moje prsia,” dodala Dakota, čím narážala na účinkovanie vo filme 50 odtieňov sivej, kde toho ukázala ešte oveľa viac.   


Mohlo by vás zaujímať: Nahé telo mladej herečky: Detailné zábery, pri ktorých sa budete červenať!


VIDEO: Top momenty odovzdávania cien People´s Choice Awards 2016 podľa portálu DailyMail.com. 

Viac o téme: People's Choice AwardsDakota Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu