Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Deti z kultového seriálu Priatelia už vyrástli: Aha, ako sa zmenili!

Deti účinkujúce v seriáli Priatelia už vyrástli. Zobraziť galériu (8)
Deti účinkujúce v seriáli Priatelia už vyrástli.

LOS ANGELES – Roky urobili svoje! Ústredné postavy kultového seriálu Priatelia majú v šoubiznise svoje miesto a ani po rokoch neupadli do zabudnutia. Verejnosť preto samozrejme vie, ako v súčasnosti vyzerajú. Úplne inak to však je, keď príde reč na detských hercov, ktorí v tomto počine účinkovali. Dnes by ste totiž ratolesti Rossa Gellera určite nespoznali.

Od nakrútenia poslednej časti obľúbeného seriálu Priatelia ubehlo už zhruba desať rokov. Za ten čas sa predstavitelia ústredných postáv pochopiteľne zmenili. Jedni viac, druhí menej. V dave by ste ale určite prehliadli tých, ktorí stvárnili Rossove ratolesti. 

Jeho syna Bena, ktorého mal s prvou manželkou Carol, stvárnili celkovo traja chlapci. V posledných troch sériách účinkoval v tejto úlohe Cole Sprouse. Ten má dnes 22 rokov a na newyorskej univerzite študuje archeológiu.

Ak by sa v nakrúcaní seriálu pokračovalo, svoje miesto by v ňom určite mala aj Rossova dcéra Emma, ktorú mu porodila Rachel. Rozkošné dievčatko stvárnili pred kamerami dvojičky Noelle a Cali Sheldon. Z princezničiek sú dnes 13-ročné tínedžerky a pred kamery sa ešte raz za čas postavia. Ich aktuálne fotografie nájdete v GALÉRII

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu