Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Osobný strážca vyvenčil svoje kočky: Manželka a dcéra vyzerajú ako sestry!

Kevin Costner prišiel na premiéru filmu obklopený krásnymi ženami. Ktorá je manželka a ktorá dcéra? Zobraziť galériu (4)
Kevin Costner prišiel na premiéru filmu obklopený krásnymi ženami. Ktorá je manželka a ktorá dcéra?

LOS ANGELES – Jedna krajšia ako druhá! Kevin Costner (60) vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Na nedávnu premiéru filmu, v ktorom stvárňuje hlavnú úlohu, totiž prišiel obkolesený šarmantnými ženami. Po boku osobného strážcu rozdávali úsmevy manželka Christine Baumgartner (40) a dcéra Lily (26). Zaujímavosťou je, že na prvý pohľad vyzerali ako sestry.

Kedysi osobný strážca, dnes starostlivý deduško! Jednou z filmových noviniek, ktorá mala v Amerike počas tohto týždňa premiéru, je aj dráma s názvom Black or White. Ústrednú postavu v tomto počine stvárňuje čerstvý šesťdesiatnik Kevin Costner. Ten sa na filmovom plátne premenil na starostlivého dedka bojujúceho o opatrovníctvo svojej vnučky.

K deťom má herec pozitívny vzťah aj v súkromí. Sám je dokonca sedemnásobným otcom. S prvou manželkou Cindy Silvou, ktorá bola kedysi jeho spolužiačkou, má dve dcéry a jedného syna. Chlapca má aj zo vzťahu, ktorý mal krátko po rozvode. Jeho druhá manželka Christine Baumgartner mu porodila ďalších dvoch synov a jednu dcéru.

Hercova aktuálna manželka a jeho najstaršie deti nemali vždy dobré vzťahy. Kevin to dokonca v rozhovoroch sám priznal. Dnes je už situácia iná. Potvrdila to napríklad aj premiéra filmu Black or White, na ktorú ho okrem partnerky prišla podporiť aj dcéra Lily. Tá s macochou dokonca ochotne pózovala prítomným novinárom.   

VIDEO: Trailer k filmu Black or White, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných úloh Kevin Costner. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu