Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Škandál Pohlreichovej ženy: Otvorená spoveď o sexe so 16-ročným žiakom, šéfkuchár pení!

Tak ako to vlastne bolo, Zdeňka? Zobraziť galériu (3)
Tak ako to vlastne bolo, Zdeňka? (Zdroj: Profimedia, Extra.cz)

PRAHA – A je to vonku. Zdeňka nič nepopiera a známy televízny šéfkuchár Zdeněk Pohlreich je doslova bez chuti. Obaja majú, zdá sa, mlsný jazyk, ale pani Pohlreichová má aj poriadne šťavnatú minulosť.

Po prevalení škandálu obaja manželia pochopili, že klebetám neuniknú. Zdeňka Pohlreichová, za slobodna Grubenová, mala ešte počas svojho prvého manželstva milostný pomer so 16-ročným študentom, ktorého mala doučovať angličtinu. Ten však v roku 2008 za záhadných okolností zomrel, keď ho zrazila električka.

„Bláznivo som sa zamilovala, ale bolo to päť rokov pred rozvodom,“ povedala rozrušená Zdeňka Pohlreichová v telefonickom rozhovore s redakciou Extra.cz a potom svoju výpoveď opravila s tým, že to bolo štyri roky pred rozvodom. „Samozrejme, bol plnoletý,“ dodala. So svojím milencom sa, ako potvrdila, poznala dlho, pretože bol jej susedom v paneláku v pražskej Libuši a navyše, bol to syn jej kamarátky. Pred manželom aféru tajila, ale Filipova matka o všetkom vedela.

„Bolo to čisto medzi mnou a Filipom. Trojmesačná nevera nie je asi nič, čím by ste sa chceli pochváliť svojmu manželovi,“ komentovala Zdeňka, ale potom začala tvrdiť, že vlastne neboli susedia.

Škandál Pohlreichovej ženy: Otvorená
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: extra.cz)

Pohlreichová celý vzťah verejne potvrdila, no jej súčasný manžel sa s touto informáciou zrejme ešte nestihol vyrovnať. „Neviem, opýtajte sa mojej ženy,“ povedal pre TN.cz na margo otázky, prečo jeho manželka vzťah s tínedžerom priznala. „Výplody chorých mozgov nemám za potreby komentovať,“ doplnil nahnevaný Pohlreich.

Zdeňka a Zdeněk
Zobraziť galériu (3)
Zdeňka a Zdeněk  (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu