Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávneho športovca strápnila vlastná snúbenica: Krutá pomsta vás pobaví

Láska medzi Sethom Rollinsom a Leighlou Schultz je už minulosťou. Zobraziť galériu (5)
Láska medzi Sethom Rollinsom a Leighlou Schultz je už minulosťou.

LOS ANGELES - Dostal K.O.! Známy wrestlingový zápasník Seth Rollins (28) je na smiech. Môžu za to fotky, na ktorých pózuje svalovec úplne nahý, s penisom v pozore. Zarážajúce je, že pikantné zábery vypustila do sveta športovcova láska, teraz už bývalá snúbenica. Dôvod? Pomsta za neveru!

Hlupaňu zo seba robiť nenechá! S niektorými typmi žien sa neradno zahrávať. Poučil sa o tom už aj wrestler Seth Rollins, vlastným menom Colby Lopez. Ten pred pár dňami zverejnil na viacerých sociálnych sieťach nahú fotku kolegyne z brandže – Zahary Schreiber. Neskôr sa sťažoval, že mu účty napadli hackeri, no veril mu asi len málokto.

Naivná očividne nie je ani Sethova, teraz už bývalá, snúbenica Leighla Schultz. Tá si dala dokopy dva a dva a vydedukovala, že fotky nahej Zahary nemal jej milý v telefóne len tak náhodou. Dlho nečakala a s neverníkom zatočila pomerne krutým spôsobom. Do internetového sveta totiž vypustila zápasníkove intímne fotografie, na ktorých pózuje úplne nahý.

„Rád by som sa ospravedlnil mojim fanúšikom, rodine a priateľom za súkromné fotografie, ktoré boli publikované bez môjho súhlasu,” zachraňoval trápnu situáciu Seth, ktorému sa rozpadol vzťah po dlhých ôsmich rokoch. A jeho ex aj napriek premyslenej pomste neznášala koniec lásky ľahko. „Čo som urobila také zlé, že ma môj snúbenec musel podvádzať a hovoriť tie hrozné veci,” ľutovala sa na twitteri brunetka, ktorá sa doposiaľ svojím miláčikom vždy chválila. Nuž láska, býva občas slepá...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu