Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Spevácka hviezda napumpovaná silikónom: Takto vyzerala, než si ľahla pod nôž!

Keby sa Nicki Minaj nedala napichať silikónom, zrejme by v súčasnosti vyzerala úplne inak. Zobraziť galériu (7)
Keby sa Nicki Minaj nedala napichať silikónom, zrejme by v súčasnosti vyzerala úplne inak.

NEW YORK – Malé prsia, plochý zadok! Kontroverzná raperka Nicki Minaj (32) má špecifickú postavu, ktorú otŕča pri každej možnej príležitosti. Bodaj by nie, veď jej obrovské prsia a zadok sú plné silikónu. Keby tmavovláska nevyhľadala služby plastickej chirurgie, zrejme by v súčasnosti vyzerala úplne inak. Zábery z jej tínedžerských čias to len potvrdzujú.

Narástla do grand rozmerov! Nicki Minaj je majiteľkou jedného z najväčších zadkov šoubiznisu. Ten rada ukazuje pri každej možnej príležitosti a je ospevovaný aj v speváčkinom novom kalendári na rok 2015. Hoci raperka vehementne popiera, že je výsledkom plastických chirurgov, verí jej to asi len málokto.

Na internete sa najnovšie objavilo video, ktoré zachytáva Nicki v školských časoch. Jej zadok je plochý a prsia primerané veku. V priebehu rokov sa speváčkino telo pochopiteľne menilo, no ona očividne nebola vôbec spokojná. Kvôli vysnívanému zovňajšku si viackrát ľahla pod nôž.

Silikóny si nechala tmavovláska voperovať nielen do pŕs, ale netradične aj do zadku. Špekuluje sa, že Minaj si dala upraviť tiež nos. No ona sa podobne, ako v prípade telesných partií, tomu bráni. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu