Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fíha, tá si trúfa: Lucie Bílá (48) iba v podväzkoch!

Lucie Bílá sa nebojí vyjsť pred ľudí v podväzkoch. Zobraziť galériu (10)
Lucie Bílá sa nebojí vyjsť pred ľudí v podväzkoch.

PRAHA - Odvážna! Lucie Bílá (48) sa ani tesne pred päťdesiatkou nevzdáva sexi outfitov. Nosí ich na koncertoch, aj na divadelných doskách. Tmavovláska najnovšie stvárňuje v muzikáli The Addams Family (Rodina Adamsovcov) ústrednú postavu Morticie. A návštevníci ju na javisku nevidia len v dlhých šatách typických pre mamičku strašidelnej famílie. Speváčka si totiž strihla aj scény, v ktorých sa ukazuje v podväzkoch.

Lucie Bílá pred pár dňami absolvovala premiéru muzikálu The Addams Family, kde stvárňuje Morticiu. Pre dlhovlasú manželku Gomeza Addamsa sú typické čierne šaty až po zem. V prípade českej speváčky má však zahaľujúci kostým aj poriadne veľký výstrih. 

To však ale ešte nie je všetko, čo sa sexi detailov týka. Bílá sa totiž na javisku objavuje aj tak, ako si mamu morbídnej rodinky nepredstavuje asi nikto. Pri tanečnej scéne má na sebe sako do pásu a akúsi zvláštnu sukienku, ktorá jej zakrýva len zadok. Spredu speváčka ponúka divákom pohľad na čierne nohavičky a podväzky. „Tá úloha mi príde dosť sexi, a to ma na tom baví najviac,” povedala k tomu Lucie pre iDnes.cz. Zdá sa teda, že pribúdajúce roky jej starosti nerobia. Veď postavu má zatiaľ parádnu. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu