Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Koniec! Lucie Bíla je údajne opäť sama: Toto má byť dôvodom rozchodu

Lucie Bílá Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá (Zdroj: SITA)

PRAHA - Českej speváčke Lucii Bílej sa údajne rozpadol vzťah s podnikateľom Petrom Makovičkom. Informoval o tom český portál Blesk.cz, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia páru.

"Nemohlo sa to skončiť inak, než sa to skončilo. Ten rozchod bol logickým vyústením toho vzťahu," povedal anonym. "Rozhodne sa nerozišli kvôli niekomu tretiemu. Už dlho spolu nežijú ako muž a žena a koncom roka im bolo jasné, že partnerstvo sa zmenilo na kamarátstvo. Oni to ale pred svetom tutlajú, že sa rozišli. Berú to obaja ako svoju prehru," doplnil.

Dvojica sa dala dohromady pred šiestimi rokmi. Tridsaťdeväťročný Makovička interpretke dlhodobo pomáha s opaterou jej matky, ktorá je ochrnutá. Bílá sa preto o ňom vyjadruje ako o svojej najväčšej opore. Blesk.cz v súvislosti s údajnými problémami vo vzťahu oslovil aj podnikateľa, ktorý vraj zareagoval vyhýbavo. "No to neviem. A s kým som teda dnes raňajkoval? Asi s duchom," uviedol. 

Štyridsaťosemročná Lucie Bílá, vlastným menom Hana Zaňáková, má na konte albumy ako Missariel (1992), Lucie Bílá (1994), Úplně nahá (1999), Jampadampa (2003), Němcová (2010), Bílé Vánoce Lucie Bílé (2010), Modi (2012) či Recitál (2014). Držiteľka množstva ocenení už stihla účinkovať napríklad v muzikáloch Dracula, Krysař, Johanka z Arku, Romeo a Julie, Carmen či Aida, ale tiež v snímkach Fontána pre Zuzanu 2 (1993), Princezna ze mlejna (1994), Líbáš jako Bůh (2009), V perine (2011), Babovřesky (2013) alebo Babovřesky 3 (2015). Medzi jej najznámejšie hity patria piesne ako Láska je láska, Trouba, Miluji tě alebo eSeMes. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu