Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Plastiková kreatúra ukázala tvár zblízka: Preboha, veď je celá omastená!

Preplastikovaná Donatella Versace sa strápnila totálne mastnou pleťou a rozmazaným mejkapom. Zobraziť galériu (9)
Preplastikovaná Donatella Versace sa strápnila totálne mastnou pleťou a rozmazaným mejkapom. (Zdroj: profimedia.sk)

SAO PAULO – Príšerný pohľad! Hoci Donatella Versace (59) k vychýreným krásaviciam nepatrila ani v mladosti, s pribúdajúcimi rokmi to s ňou ide dole vodou. Vrásky sa jej vďaka početným plastikám síce vyhýbajú, no od dokonalosti má na míle ďaleko. Takúto zmastenú tvár ešte nikdy doteraz nepredviedla.

Bolo jej príliš horúco? Svetoznáma dizajnérka Donatella Versace sa nikdy netajila tým, že si potrpí na luxus a nestarnúci imidž. Tento týždeň však vyrazila do Južnej Ameriky, kde ju zrejme prekvapilo teplejšie počasie, než na aké bola pripravená. Už od príchodu tradične predvádzala napumpované pery a vypnutú pleť bez čo i len jedinej hlbokej vrásky. Tvár sa jej však tentoraz leskla ako nablyšťané zrkadlo.

Donatella priťahovala pozornosť paparazzov už od prvého okamihu, kedy vstúpila na brazílsku pôdu. O vlastnú bezpečnosť sa pritom na letisku ani neskôr vonkoncom obávať nemusela. Strážila ju totiž armáda ochrankárov, ktorá fotografov poctivo odháňala. Módna dizajnérka však objektívom neušla a jej tvár bola takpovediac pod drobnohľadom. Nesprávna dekoratívna kozmetika, vyššia teplota a možno aj stres sa postaral o to, že blondínke sa okamžite zmastila pleť a rozmazal sa jej prehnaný mejkap.

Spolumajiteľka impéria Versace sa tentoraz nahodila do extravagantného kostýmu s leoparďou potlačou. To, že núdzou rozhodne netrpí, prezrádzali masívne šperky zo zlata. Málokto by však tušil, že ozajstné poklady sa vždy skrývajú aj v jej preplnenej a nezabezpečenej kabelke. „Vždy mám v kabelke šperky na výmenu. A nie, nezamykám si ju. Nikto by si ani len nepomyslel, že nosím so sebou prstene,“ vysvetlila Donatella svoj postoj. Pri rozprávkovom bohatstve by však možno ani nepostrehla, že jej nejaké hriešne drahé kúsky chýbajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu