Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Krásna herečka odhalila prsia medzi smotánkou: Spod čipky presvitalo všetko!

Melissa George siahla po odvážnej čipkovanej róbe, spod ktorej jej presvitali nahé prsia aj s bradavkami. Zobraziť galériu (6)
Melissa George siahla po odvážnej čipkovanej róbe, spod ktorej jej presvitali nahé prsia aj s bradavkami. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Odvaha jej nechýba! Hoci sa Melissa George (38) pomalými krokmi už blíži k prahu štyridsiatky, na vyzývavé outfity ešte zďaleka nezanevrela. Uprostred týždňa vyvolala rozruch medzi návrhárskou špičkou, keď svoje prednosti vystavila na obdiv. Priehľadná čipka totiž veľa nezakryla. O slovo sa po celý čas hlásili aj vykúkajúce bradavky.

Vyrazila naostro! Keď sa ktorákoľvek dáma objaví po boku nositeliek takých zvučných mien, akými sú Anna Wintour, Stella McCartney, či Alexa Chung, zaujať je takmer nemožné. Austrálskej krásavici Melisse George sa však tento týždeň podaril husársky kúsok, keď na benefičnej večeri Vogue Fashion Fund Awards strhla na seba všetku pozornosť. Postarali sa o to rafinované šaty, pod ktorými chýbala bielizeň. Objektívy prítomných fotografov zachytili aj pikantné detaily citlivých partií.

Melissa si to medzi newyorskú smotánku namierila v čiernej robe s rafinovaným rázporkom v prednej časti. Herečka síce vďaka nemu vystrkovala spod sukne štíhle nohy, no najbližšie okolie tentoraz zaujalo niečo celkom iné. Vo vrchnej časti provokatívneho modelu sa totiž nachádzala priehľadná čipka. A tá odhaľovala okrúhle prsia s bradavkami ako na striebornom podnose.

Aj keď má kráska od protinožcov na konte množstvo snímok, dieru do sveta urobila niečím celkom iným. Vymyslela totiž umelohmotné klipy Style Snaps, slúžiace na skrátenie nohavíc bez strihania a šitia v závislosti od výšky podpätku. V jednom z rozhovorov sa dokonca priznala, že tento výrobok jej zarába viac peňazí ako herecká kariéra. Zákazníci sa však v internetových hodnoteniach zhodujú, že klipy prakticky vôbec nefungujú a predstavujú vyhodené peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu