Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nehanebné sestry sa prsili na červenom koberci: Mohli prísť rovno holé!

Gloria a Laura na červenom koberci pretŕčali svoje prednosti. Zobraziť galériu (5)
Gloria a Laura na červenom koberci pretŕčali svoje prednosti.

LOS ANGELES – Rodičia z nich musia mať radosť! Červený koberec nie je pre áčkové celebrity ničím výnimočný. Keď sa však pred fotografov postavia menej známe tváre, často sa chopia príležitosti a usilujú sa zaujať za každú cenu. Svoje by vedeli hovoriť sestry Laura a Gloria Govana, ktoré sa na nedávnej premiére filmu pretekali v tom, ktorá z nich ukáže viac zo svojho tela.

Kardashianky nie sú jediné sestry v Amerike, ktoré bažia po úspechu. Poriadne snaživé, ale oveľa menej úspešné sú aj Laura a Gloria Govana. Krásky známe z televíznych obrazoviek si počas uplynulých dní užili svojich päť minút slávy, keď zavítali na premiéru filmu Dokonalý svedok s.r.o.

Sestry účinkujúce v menej známych reality šou si chceli vyslúžiť pozornosť svojimi krivkami. Do spoločnosti preto prišli vyobliekané v provokatívnych šatočkách a pred prítomnými fotografmi sa pretŕčali ostošesť. V snažení bola úspešnejšia napokon Laura, ktorá (ne)chtiac ukázala dvorec bradavky.

Keď sa o jej trapase objavila zmienka v médiách, neskrývala svoje nadšenie. „Je dobré, ak sa viete zasmiať sám na sebe. Toto bolo šialené. Nemôžem uveriť, že sa mi to stalo,” komentovala vzniknutú situáciu na sociálnej sieti štvornásobná mamička. No asi len málokto uverí, že tentokrát išlo o náhodné odhalenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu