Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi trapas televíznej hviezdy: Na červenom koberci pretŕčala prsník aj s bradavkou!

Zoe Hardman si neustrážila príliš voľné šaty a počas galavečera ukázala citlivé ženské partie. Zobraziť galériu (4)
Zoe Hardman si neustrážila príliš voľné šaty a počas galavečera ukázala citlivé ženské partie. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Tieto odvážne šaty mohla radšej oželieť! Hoci sa Zoe Hardman (32) pýši priam ukážkovou postavou, nie každý outfit jej padne ako uliaty. Dôkazom môže byť trapas, ktorý si cez víkend vyrobila medzi londýnskou smotánkou. Priamo na červenom koberci jej vykukol ľavý prsník aj s bradavkou.

Chybička sa našla! Aj keď sa Zoe Hardman s hviezdami svetového formátu príliš porovnávať nemôže, počas piateho ročníka benefičného večera Global Gift Gala predsa len nezostala v úzadí. Prvé husle síce hrali dlhoročné kamarátky Victoria Beckham a Eva Longoria, no moderátorka a herečka v jednej osobe vyrobila nemalý rozruch. Čierne kokteilové šaty vďaka chýbajúcej spodnej bielizni totiž odhalili viac, než sa na distingvovanú dámu patrí.

Zoe na červený koberec dorazila osamote, ale mužská spoločnosť jej vonkoncom nechýbala, práve naopak. Pred fotografmi sa zvŕtala dovtedy, kým sa jej tenký materiál outfitu nezošuchol a neodhalil časť dekoltu. Tvár televíznej obrazovky chcela pôvodne odhaliť len chrbát, no príliš voľný strih šiat sa postaral o to, že svetlo sveta uzrel aj prsník a vykúkajúca bradavka.

Či sa Zoe vôbec stretla s Victoriou a Evou, ostáva záhadou. Dobrú partiu však tvorila s modelom Thomom Evansom, ktorý kedysi zohrieval posteľ kyprej sexici Kelly Brook. Britská hviezdička si z ponižujúceho trapasu ťažkú hlavu nerobila a na párty sa dokonca dostala k slúchadlám pri mixážnom pulte. Osobitnú pozornosť jej venovala speváčka Tallia, ktorá sa o spoločnú fotku podelila na Twitteri a počas večera prehodila pár slov aj s kolegom Rickym Martinom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu