Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Seriálová sexbomba dráždi v bikinách: Horúce pozdravy z dovolenky!

Carmen Electra poslala svojim fanúšikom horúce pozdravy z exotickej dovolenky. Zobraziť galériu (10)
Carmen Electra poslala svojim fanúšikom horúce pozdravy z exotickej dovolenky.

TAHITI – Kto by sa pridal?! Sexbomba Carmen Electra (42), známa najmä vďaka účinkovaniu v kultovom seriáli Pobrežná hliadka, momentálne dovolenkuje v exotike. Popri oddychu nezabúda ani na svojich fanúšikov. Tým prostredníctvom sociálnej siete posiela pikantné pozdravy, na ktorých sa pretŕča len v úsporných bikinách. Pri pohľade na brunetkine dokonalé krivky niet pochýb, že v legendárnych červených plavkách by vyzerala stále rovnako božsky ako kedysi.

Telo hodné obdivu! Stáva sa už pomaličky bežným javom, že prominentné dámy ani po rokoch nestrácajú nič zo svojho sexepílu. K nestarnúcim kráskam rozhodne patrí aj Carmen Electra, o ktorej kedysi sníval hádam každý tínedžer. Seriálová záchranárka je aj po štyridsiatke rovnako očarujúca, čo potvrdzuje na sociálnych sieťach takmer každý deň.

Atraktívna brunetka momentálne dovolenkuje na Tahiti, kde si užíva chvíle oddychu plnými dúškami. „Otvoríte dvere bungalovu a máte pocit, že ste v raji. Je to tu dych vyrážajúce,“ pochválila sa Carmen. Na priaznivcov sa usilovala prostredníctvom fotografii preniesť aspoň kúsok dovolenkovej atmosféry. A treba uznať, že sa jej to podarilo. Minimálne medzi zástupcami mužského pohlavia. Veď pohľad na jej božské krivky  musí rozpáliť každého heterosexuálne orientovaného chlapa. 

Carmen Electra má aj po rokoch postavičku hodnú legendárnych červených plaviek.
Zobraziť galériu (10)
Carmen Electra má aj po rokoch postavičku hodnú legendárnych červených plaviek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu