Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pikantné rande Pamely Anderson (47): Bradavkami rozpálila nielen bodyguarda!

Pamela Anderson podprsenky príliš nenosí Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson podprsenky príliš nenosí

WEST HOLLYWOOD – Podprsenku stále nepotrebuje! Z Pamely Anderson (47), o ktorej kedysi snívali muži všetkých vekových skupín, je dnes už zrelá žena s 50-tkou na krku. Ani pribúdajúce vrásky a roky však blondínke nebránia v tom, aby si status sexbomby stále uchovávala. Nečudo, že keď sa pred pár dňami objavila v uliciach s presvitajúcimi vnadami, mali prítomní chlapi problém odtrhnúť od seriálovej záchranárky oči.

Užíva si! Herečka Pamela Anderson, ktorú si hádam každý spája so seriálom Pobrežná hliadka, sa koncom apríla už po druhýkrát rozviedla s Rickom Salomonom. Dôvodom ukončenia zväzku mali byť neprekonateľné rozdiely. Na verejnosť sa však dostali tiež informácie, že blonďavú sexbombu sa vraj jej manžel počas pohlavného styku pokúsil udusiť vankúšom. Či sú tieto tvrdenia pravdivé nevedno, no isté je, že silikónka môže konečne slobodne dýchať.

O tom, že si Pam status rozvedenej paničky naplno vychutnáva, svedčí aj jej nedávne rande s bývalým milencom, amatérskym boxerom Chuckom Zito. Toho pozná blondínka už dlhé roky, keďže si ho počas sporov s exmanželom Kidom Rockom najala ako rodinného bodyguarda. Svalnatý šesťdesiatnik aj teraz držal sexbombu za ruku a dával pozor, aby sa jej nič nestalo.

Pred vegetariánskou reštauráciou, kde si dvojica vyšla na večeru, totiž nechýbali fanúšikovia a priaznivci seriálovej záchranárky. Tí od sexbomby dostali oveľa viac, než len autogram. Zrelá blondínka mala totiž na sebe čierne minišaty z jemnej látky, spod ktorých jej presvitali bradavky. A hoci Pameline nahé vnady pozná v podstate celý svet, takýto pohľad väčšinu mužov nikdy neomrzí. 

Pamela Anderson sa svojej povesti sexbomby nechce vzdať ani na prahu 50-tky. Bradavky ochotne ukazuje aj na ulici.
Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson sa svojej povesti sexbomby nechce vzdať ani na prahu 50-tky. Bradavky ochotne ukazuje aj na ulici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu