Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trapas z červeného koberca: Toto sa hollywoodskej kráske ešte nikdy nestalo!

Jennifer Garner v družnej debate s kolegom Steveom Carellom nechtiac odhalila sťahujúcu spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (18)
Jennifer Garner v družnej debate s kolegom Steveom Carellom nechtiac odhalila sťahujúcu spodnú bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rozkokošila sa! Keďže brilantná kariéra u Jennifer Garner (42) ustúpila manželovi a výchove detí, každé vyrazenie do spoločnosti je akoby malou oslavou. Stačí sa pozrieť, ako sa herečka včera večer odviazala priamo na červenom koberci. V spoločnosti vysmiateho kolegu nechtiac vpustila paparazzov pod šaty.

Distingvovanosť išla bokom! Hoci sa Jennifer Garner práce pred kamerami nikdy úplne nevzdala, uplynulé roky zasvätila rozširovaniu rodiny a podpore hereckej dráhy manžela Bena Afflecka. Napriek mamičkovským povinnostiam však brunetka predsa len občas vyrazí medzi hollywoodsku smotánku a užíva si každý jeden moment. Včera sa v dobrej nálade predviedla na slávnostnej premiére svojho nového rodinného filmu s krkolomným názvom Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day. Po boku kolegu Stevea Carella však nakoniec ukázala viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Svetlo sveta uzreli sťahujúce nohavičky.

Hoci si Jennifer po troch tehotenstvách udržiava ukážkovú figúru, v otázkach výberu outfitu býva obozretná a veľmi zdržanlivá. Aj na včerajšiu premiéru zvolila veľmi jednoduché kokteilové šaty čiernej farby so zaujímavým zavinovacím efektom v prednej časti. Tú si ale hollywoodska kráska neustrážila a odhalila spodnú bielizeň telovej farby. Sťahovacie nohavičky so strihom šortiek síce používajú mnohé áčkové hviezdy, no otvorene sa k nim nepriznávajú. Sympatická agentka z populárneho seriálu Alias preto z takéhoto trapasu nadšená zaručene nebola.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že úloha žienky domácej predstavuje nudu, Jennifer sa v podstate nemá na čo sťažovať. Jej partner Ben sa totiž kvôli rolám mení ako chameleón a v súčasnosti je v top forme. „Vyzerá neskutočne dobre. Mám pocit, akoby som mala aférku s cudzím chlapom. Niekedy si pomyslím: ‚Wow, kto si?‘ Maximálne si to vychutnávam,“ prezradila trojnásobná mamička v nedávnej televíznej talkšou. Zdá sa, že veľké svaly na ňu platia rovnako ako na takmer každú inú ženu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu