Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Toto že je sexbomba? Všedná modelka sa plastikami zmenila na prsnaté monštrum!

Modelka známa pod menom Victoria Wild sa početnými plastikami zmenila na plastikovú príšeru s gigantickými prednosťami. Zobraziť galériu (6)
Modelka známa pod menom Victoria Wild sa početnými plastikami zmenila na plastikovú príšeru s gigantickými prednosťami. (Zdroj: Twitter)

CANNES – Tá sa teda doriadila! Hoci po plných perách a oblých prednostiach túži asi každá žena, modelka vystupujúca pod umeleckým menom Victoria Wild (30) sa nechala zohaviť do naozaj nevídanej podoby. Z kedysi nenápadnej blondínky je dnes plastiková kreatúra s obrími vnadami a kačacím zobákom namiesto pier.

Stratila aj poslednú štipku súdnosti! Victoria Wild ešte pred niekoľkými rokmi patrila k sympatickým a prirodzeným dievčatám, ktorých veľkou túžbou bolo presadiť sa v modelingu. Odjakživa však zápasila s pocitom neistoty kvôli veľmi malým prednostiam. S finančnou injekciou od svojho majetného milenca tak postupne začala pracovať na radikálnej premene. Dnes už na prvý pohľad pôsobí ako nafukovacia Anča či iná sexuálna pomôcka pre mužov. Jej však takáto nálepka vonkoncom neprekáža, práve naopak – lichotí jej.

„Mala som úplne normálne detstvo, žila som v malej dedine na vidieku. Bola som veľmi štíhla a blond, ľudia ma volali Barbie. Ale ja som nenávidela svoje malé prsia s košíkmi A. Nemala som rada seba ani to, ako som vyzerala. Mala som komplex menejcennosti,“ začala svoje rozprávanie silikónová hviezda. Znie to síce neuveriteľne, no jej súčasný zovňajšok je takpovediac splneným snom: „O plastikách som v tom veku nič nevedela, ale vždy som snívala, že sa budem podobať tým hlúpučkým sexi bábikám s obrovskými prsami a neuveriteľne veľkými perami.“ Stačilo vraj spoznať toho pravého muža a všetko išlo jednoduchšie. Veď početné zákroky už prekročili finančnú hranicu 40 tisíc eur.

Victoria si na prvú plastickú operáciu začala odkladať z honorárov, ktoré dostávala ako modelka. Keď mala 25 rokov, vstúpil jej do života Talian, ktorý všetko zmenil. „Simon je úspešný podnikateľ a miluje sexbomby aj umelý vzhľad. Ponúkol mi finančnú pomoc s operáciami a motivoval ma pri dosahovaní mojich cieľov,“ prezradila blondínka detaily dôležitej podpory. V roku 2011 v Maďarsku podstúpila prvé zväčšenie vnád na úctyhodnú veľkosť 32G. Okrem toho si nechala upraviť nos tak, aby vyzeral menší a užší. Nemálo peňazí zhltli tiež výplne a botoxové injekcie do oblasti oboch pier. Preplastikovaná celebrita však nič z toho neľutuje.

„Teraz sa cítim šťastnejšie a sebavedomejšie než kedykoľvek predtým. Simon miluje môj vzhľad sexi bábiky. Teraz som sexbombou. Ľudia sa na mňa na ulici pozerajú a muži ma totálne obdivujú. Simon je hrdý na pozornosť, ktorej sa mi dostáva,“ nešetrí samochválou rodáčka z Francúzska. A čo je podľa nej na celej premene najlepšie? „Vďaka tomu, ako teraz vyzerám, mám viac práce ako glamour modelka. Rada by som bola slávna tým, že som sex-bábika,“ uzavrela tému Victoria. Ktovie však, ako sa na celú záležitosť bude pozerať o zopár rokov neskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu