Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto má byť zvodná diva Beyoncé? V realite je na nepoznanie a so zadkom XXL!

Kyprá a ostrihaná Beyoncé má od zvodnej krásky z časopisu poriadne ďaleko. Zobraziť galériu (20)
Kyprá a ostrihaná Beyoncé má od zvodnej krásky z časopisu poriadne ďaleko. (Zdroj: Xclusive Pix)

FRANCÚZSKO – Kam sa podela jej dych berúca krása? Odkedy sa Beyncé (33) prepracovala na výslnie hudobného neba, je neustále predkladaná ako stelesnenie dokonalej ženy. Jej podoba na vyretušovaných fotkách magazínov a z červeného koberca však má od skutočnosti na míle ďaleko. Pozrite si speváčku na súkromnej narodeninovej oslave. Akékoľvek ilúzie sa vám zaručene rozplynú.

Tomu sa povie poriadny rozdiel! Nádherná tvár, pestované lokne a štíhla postavička v tvare presýpacích hodín – tým všetkým si Beyoncé vybudovala hudobné a módne impérium nevyčísliteľnej hodnoty. Myslíte si, že v takejto dokonalej podobe sa čokoládová hviezda vyníma aj v súkromí? Ani zďaleka! Vo štvrtok totiž v spoločnosti svojich najbližších oslavovala symbolické 33. narodeniny. A na pláži Francúzskej riviéry viac než svetovú hviezdu pripomínala tuctovú ženu odvedľa.

Manžel Jay-Z, roztomilá dcérka Blue Ivy, matka, či sestra Solange a hŕstka dôležitých priateľov – tí všetci nemohli chýbať na privátnej plážovej párty. Od oslávenkyne sa síce očakávalo, že ohúri ukážkovou postavou v priliehavých šatách, no tá nakoniec stavila na pohodlie. Zahalila sa do širokého plážového outfitu a zrejme dúfala, že zamaskuje všetky svoje nedostatky. Keď si však ruku založila vbok, tenká látka skopírovala krivky jej objemného pozadia. Ospevovanej hudobníčke ku kráse nepridal ani výrazne kratší zostrih vlasov. Niet pochýb, že v danej chvíli by ju zatienila ktorákoľvek atraktívna dáma, akých sa aj v našich uliciach premávajú tisíce.

Hoci Beyoncé oslávila svoj veľký sviatok len v úzkom kruhu blízkych, prostredníctvom účtov na sociálnych sieťach dostala obrovské množstvo blahoželaní. Jedno z nich pochádza od samotnej prvej dámy Ameriky. „Všetko najlepšie, Beyoncé! Si neuveriteľným vzorom pre ženy, fenomenálnou matkou a úžasnou priateľkou. Dúfam, že máš skvelý deň! M.O.,“ reagovala Michelle Obama na Twitteri. Aký darček svojej spriaznenej duši poslala, sa však zahraničné médiá zatiaľ nedozvedeli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu