Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zomrela mladá spevácka hviezda (21): Tragická autonehoda!

Speváčka z Ladies' Code tragicky zomrela. Zobraziť galériu (2)
Speváčka z Ladies' Code tragicky zomrela. (Zdroj: SITA)

SOUL - Vo veku 21 rokov zomrela v stredu 3. septembra členka juhokórejskej hudobnej skupiny Ladies' Code EunB. Osudnou sa jej stala autonehoda, pri ktorej sa vážne zranili aj jej kolegyne Rise a SoJung.

Prvá menovaná je podľa dostupných informácií v kritickom stave. Ďalšie dve interpretky Ashley a Zuny a ostatní pasažieri utrpeli len ľahké zranenia.

Ako informovali zástupcovia agentúry Polaris Entertainment, nehodu zapríčinilo zadné koleso, ktoré sa z auta odtrhlo počas cesty z vystúpenia v meste Tägu do Soulu. Poškodené vozidlo sa následne začalo šmýkať po mokrej vozovke, niekoľkokrát sa prevrátilo a narazilo do zvodidiel. „Náš tím sa nedokáže spamätať zo šoku a práve teraz prežíva veľký smútok. Chceme sa ospravedlniť všetkým fanúšikom a každému, koho sme touto správou zarmútili a prosíme všetkých, aby sa modlili za rýchle zotavenie ostatných členiek formácie,“ uviedli vo vyhlásení zástupcovia Polaris Entertainment. 

Juhokórejská dievčenská skupina Ladies' Code vznikla v roku 2013. Na konte majú dve EP Code#01 Bad Girl (2013) a Code#02 Pretty Pretty (2013). Okrem toho vydali aj single Bad Girl (2013), Hate You (2013), Pretty Pretty (2013), So Wonderful (2014) a Kiss Kiss (2014). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu