Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Týždeň plný smútku: Zahynula ďalšia členka populárnej dievčenskej kapely!

Kwon Ri-sae Zobraziť galériu (2)
Kwon Ri-sae (Zdroj: SITA)

KÓREA - Stredajšia autonehoda, pri ktorej zahynula členka juhokórejskej hudobnej skupiny Ladies' Code EunB, si vyžiadala aj druhú obeť. V nedeľu vo veku 23 rokov podľahla zraneniam ďalšia členka Rise, vlastným menom Kwon Ri-sae.

Speváčka absolvovala okamžite po nehode operáciu mozgu, po ktorej sa však už neprebrala a dnes skonala. Informoval o tom hovorca agentúry Polaris Entertainment. Ďalšia členka SoJung má zlomenú čeľusť, zvyšné dve speváčky Ashley a Zuny, vodič a ostatní pasažieri utrpeli len ľahké zranenia.

Ako informovali zástupcovia agentúry Polaris Entertainment, nehodu zapríčinilo zadné koleso, ktoré sa odtrhlo počas cesty z Tägu do Soulu. Poškodené vozidlo sa následne začalo šmýkať po mokrej vozovke, niekoľkokrát sa prevrátilo a narazilo do zvodidiel. Polícia nehodu vyšetruje, pričom nevylučuje, že vodič išiel príliš rýchlo. Videozáznam z kamery, ktorá sa nachádzala v aute, už poslali na analýzu.

Dievčenská skupina Ladies' Code vznikla v roku 2013. Na konte majú dve EP Code#01 Bad Girl (2013) a Code#02 Pretty Pretty (2013). Okrem toho vydali aj single Bad Girl (2013), Hate You (2013), Pretty Pretty (2013), So Wonderful (2014) a Kiss Kiss (2014).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu