Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opitá kráska sa doriadila pod obraz boží: Hlavu skryla do dlaní... Ale čo ten zvyšok?

Opitá Daisy Lowe si pred paparazzmi všemožne zakrývala tvár. Po celý čas pritom pretŕčala svoj odvážny dekolt. Zobraziť galériu (7)
Opitá Daisy Lowe si pred paparazzmi všemožne zakrývala tvár. Po celý čas pritom pretŕčala svoj odvážny dekolt. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Neodhadla svoju mieru? O britských modelkách je dobre známe, že si po každom slávnostnom ceremoniáli dokážu poriadne vyhodiť z kopýtka. Výnimkou nie je ani Daisy Lowe (25), ktorá si uplynulú noc vyrobila poriadnu hanbu. Keď sa opitá tackala k autu, všemožne si zakrývala tvár. Na svoj vyzývavý dekolt na úteku však akosi pozabudla.

Stačili milimetre a vypadlo by aj to, čo nemalo! Aj keď sa Daisy Lowe v modelingovej brandži pohybuje prakticky celý život, divoké žúrovanie ju zďaleka neomrzelo. Svedčí o tom jej včerajšia účasť na afterpárty po udeľovaní cien pánskeho magazínu GQ. Tmavovláska na túto udalosť zvolila mimoriadne extravagantný outfit bez spodnej bielizne a počas večera sa s kokteilmi rozhodne nedržala na uzde. Na odchode sa tak postarala o zaujímavé divadlo.

Daisy si to na červený koberec namierila v outfite z dielne čoraz populárnejšej návrhárky Barbary Casasoly. Tá ho uviedla na trh len nedávno, pričom modelke na prehliadke nechýbal čierny top s dlhým rukávom. Slečna Lowe sa však rozhodla zapojiť trochu invencie a v modeli vyrazila naostro. Výsledok? Od jej dekoltu nielen prítomní páni nevedeli odtrhnúť zrak.

Čerešnička na torte prišla v neskorých nočných hodinách, keď sa podgurážená Daisy zdvihla na odchod. Totálne strapatá sa opierala o svojho spoločníka a mala čo robiť, aby si ustrážila vykúkajúce vnady. Celú svoju energiu totiž sústredila na to, aby si pred fotografmi zamaskovala tvár. Niet najmenších pochýb, že dnešné ráno bolo pre ňu o niečo náročnejšie ako tie bežné.

Daisy sa nikdy netajila tým, že je dieťaťom prominentných rodičov, no na vlastné úspechy je mimoriadne pyšná. „Niektorí ľudia si myslia, že som slávna len kvôli rodičom, ale ja som si išla zodrať zadok. Som hrdá, že som jedným z dievčat v biznise, ktoré majú krivky – prsia, zadok, boky a stehná,“ rozhorčovala sa v nedávnom interview. Postavičku ako lusk jej síce mnohé kolegyne závidia, no v správaní má manekýnka ešte čo doháňať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu