Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Erotické fotečky britskej modelečky: Nahá a mokrá!

Najnovšie fotky Daisy Lowe dýchajú erotikou. Zobraziť galériu (8)
Najnovšie fotky Daisy Lowe dýchajú erotikou.

LONDÝN – Je sa na čo pozerať! Britská modelka Daisy Lowe (26) má za sebou množstvo reklamných fotení a kampaní. Samozrejmosťou sú pre ňu už aj odvážnejšie zábery dýchajúce erotikou. Na tých najnovších pózovala tmavovláska v prírode a vo vode. Nečudo, že pri pohľade na jej nahé a mokré telo prepadnú mnohých mužov hriešne myšlienky.

Slečna Daisy nemá problém! Britská modelka Daisy Lowe nie je vo svete modelingu žiadnym nováčikom. Pohybuje sa v ňom už dlhé roky a svoj sexepíl prepožičala za ten čas mnohým kampaniam a ozdobila nejeden magazín. Najnovšie sa objavila v časopise Ponystep, pre ktorý išla úplne donaha.

V rámci fotenia vystavila tmavovláska do objektívu holé vnady a zadoček. Najintímnejšie partie si rafinovane skrývala. Dráždivé zábery vznikali v záhrade a vode, čo erotický nádych len umocnilo. Nejeden chlap sa pri pohľade na ne zamyslel, aké by to bolo, obzrieť si Daisy aj naživo.

Daisy Lowe síce pochádza z prominentnej rodiny, no ku kariére jej to podľa vlastných slov vôbec nepomohlo. „Išla som si zodrať zadok,” poznamenala v jednom z rozhovorov modelka, ktorá je na svoje krivky mimoriadne pyšná. „Som hrdá, že patrím k dievčatám s krivkami. Mám prsia, zadok, boky a stehná,” dodala tmavovláska, ktorá sa svojím telom ochotne a rada pochváli. 

Daisy Lowe sa dala fotiť nahá. Pózovala aj vo vode.
Zobraziť galériu (8)
Daisy Lowe sa dala fotiť nahá. Pózovala aj vo vode.


Pozrite si tiež:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu