Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovské poníženie pre americkú herečku: Rasistickí policajti ju zatkli ako prostitútku!

Danièle Watts bola zatknutá ako prostitútka za to, že pobozkala manžela bielej pleti. Zobraziť galériu (4)
Danièle Watts bola zatknutá ako prostitútka za to, že pobozkala manžela bielej pleti. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES – Toto si naozaj nezaslúžila! Hoci téma rasizmu v médiách za veľkou mlákou rezonuje takpovediac neustále, herečka Danièle Watts sa dočkala mimoriadne trpkej skúsenosti. Po tom, čo čokoládová hviezda pobozkala svojho manžela bielej pleti, očití svedkovia na ňu privolali policajnú hliadku. Muži zákona ju nielenže považovali za prostitútku, ale ešte jej aj nasadili putá a spôsobili poranenie.

Škandál, aký nemá obdobu! Hoci takzvané „zmiešané“ páry sú v Amerike absolútne prirodzenou záležitosťou, nie vždy sa stretávajú s toleranciou. Svoje by o tom vedela rozprávať herecká hviezda Danièle Watts, ktorá sa najviac zviditeľnila v úlohe otrokyne Coco v snímke Divoký Django z dielne mimoriadne talentovaného režiséra Quentina Tarantina. Keď cez víkend na ulici pobozkala svojho manžela Briana Jamesa Lucasa, začali sa diať veci ako vystrihnuté z nočnej mory. Takéto verejné poníženie čokoládová celebrita ešte nezažila.

Danièle si vychutnávala romantiku so svojou zákonnou polovičkou, no niekto z okolia sa domnieval, že beloch Brian využíva služby prostitútky. Na miesto tak boli privolaní policajti, ktorí si od dvojice vypýtali doklady totožnosti. Ponížená herečka sa však preukázať odmietla s tým, že so svojím manželom nerobí nič zlé. Zástupcovia losangelskej polície však mali na celú záležitosť očividne iný názor. Krátkovlasej dáme okamžite nasadili putá a posadili ju do svojho služobného vozidla. Želiezka jej dokonca pritiahli tak silno, že jej poranili zápästie.

„Dnes som bola spútaná a zadržaná dvomi policajtmi z Policajného prezídia Studio City po tom, čo som odmietla potvrdiť, že som urobila niečo zlé. Prejavila som náklonnosť na verejnom mieste, normálne oblečená,“ opísala Danièle ponižujúcu situáciu prostredníctvom Facebooku. Spolu s manželom sa podelila aj o fotografie z incidentu a ozrejmila svoje ďalšie plány. Najala si právnika, s ktorým nedôstojné správanie zo strany policajtov označila za rasistické a celú vec vraj poženie pred súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu