Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sexici Petre Němcovej „uhli“ bikiny: S vykúkajúcimi prsami išla rovno na web!

Petra Němcová v bikinách poodhalila svoje okrúhle vnady a pochválila sa nimi na webe. Zobraziť galériu (9)
Petra Němcová v bikinách poodhalila svoje okrúhle vnady a pochválila sa nimi na webe. (Zdroj: Instagram)

HAITI – Stále v sexi forme a v dobrej nálade! Aj keď má Petra Němcová (35) zvyčajne plný diár pracovných povinností, tie najradšej spája s oddychom a zábavou. Aj preto si v týchto dňoch užíva slnečné lúče a predvádza sa v bikinách, ktoré ju neposlúchajú tak, akoby si sama želala. Česká kráska chcela ukázať papagáje, no súčasne poodhalila aj svoje okrúhle vnady.

Provokovať ešte rozhodne nezabudla! Hoci sa Petra Němcová v modelingovej brandži pohybuje už takmer dve desaťročia, zo svojho sexepílu nijako nepoľavuje. Ak práve nezdobí charitatívne podujatie či hollywoodsky červený koberec, pobehuje v bikinách ako ostrieľaná plážová kočka. Pri nedávnej plavkovej selfie už opäť potvrdila, že aj bez luxusnej róby má rozhodne čo ukázať.

„Po viac než hodine hľadania som nemala šťastie na papagájov... Vlastne len na mojich bikinách,“ napísala Petra k vyzývavému záberu, na ktorom má vrchný diel bikín posunutý a ten nedrží dobre na svojom mieste. O to väčšiu radosť však majú internetoví fanúšikovia českej rodáčky. Neposlušné plavky totiž dopriali viac priestoru Petriným výstavným vnadám, vďaka čomu kreslené papagáje zrejme zostali bez povšimnutia.

Usmiata plavovláska na zábere pôsobí mimoriadne sympaticky a v pripojených kľúčových slovách dokonca naznačuje, že na tvári nemá žiaden mejkap. Zvýraznené oči a malinová farba pier však akosi svedčí o opaku. Napriek tomu treba uznať, že Petra zreje do krásy a pred objektívom jej to pristane ešte viac, ako keď v roku 1995 vyhrala prestížnu súťaž a vstúpila do sveta modelingu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu