Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sylvester Stallone si žije ako kráľ: Wau, doma má tieto fešandy!

Z dcér Sylvestra Stalloneho rastú skutočné kočky. Zobraziť galériu (12)
Z dcér Sylvestra Stalloneho rastú skutočné kočky.

LOS ANGELES – Rastú do krásy! Sylvester Stallone (68) má podobne ako rozprávkoví králi doma tri dcéry. A s odháňaním ich nápadníkov bude mať poriadne veľa roboty. Zo svalovcových princezničiek sú totiž dnes už dospievajúce slečny, ktoré majú šarmu na rozdávanie. A prostredná Sistine (16) sa netají modelingovými ambíciami. Čo myslíte, má na to?

Vydarili sa mu! Sylvester Stallone sa môže pochváliť priam dokonalou rodinkou. Jeho manželka Jennifer Flavin má síce 45 rokov, no sexepílom hravo tromfne aj mladšie ročníky. Krásu a šarm dala do vienka i svojim trom dcérkam, ktoré už dávno nie sú malými dievčatkami. Potvrdzujú to aj mnohé fotografie na sociálnych sieťach.

Vo svete internetu je najaktívnejšia hercova prostredná dcéra Sistine. Tá najnovšie zažiarila aj na stránkach magazínu Teen Vogue. V rozhovore sa prominentná slečinka netajila tým, že by sa rada stala modelkou. A mama, ktorá v tejto brandži tiež pôsobila, ju v tom podporuje.

Brunetka dostala tiež otázku, ako by charakterizovala svoj život. „Mnoho mojich priateľov nemá toľko príležitosti ako ja. Veľa cestujeme, od Ríma po Thajsko. Otcova práca je v podstate naša dovolenka,” poznamenala Sistine. „Som vďačná, že som sa narodila do milujúcej rodiny a za život, ktorý mi bol daný,” dodala.

Nápadníci mladej slečny to ale až také rozprávkové mať nebudú. „Ešte nemám povolené randiť. Môj otec, to je problém,” uzavrela so smiechom Sistine. No, niet pochýb, že mladík, ktorý si trúfne baliť Stalloneho dcéru, musí mať poriadnu guráž.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu