Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najsexi tenistka Šarapovová nahodila bikiny: Mária, kde máš zasa tie ruky?

Mária Šarapovová v bikinách Zobraziť galériu (10)
Mária Šarapovová v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Zvodná aj mimo kurtu! Tenisoví fanúšikovia poznajú Máriu Šarapovovú (27) nielen ako hráčku s najvýraznejším hlasovým prejavom, ale tiež ako dlhonohú ozdobu každého dvorca. O to väčšiu pozornosť plavovláska zvykne pritiahnuť, keď sa na pláži vyzlečie do bikín. Otáznym však zostáva to, prečo si zakaždým starostlivo istí rozkrok. Žeby sa obávala pikantnej nehody?

Vyrazila za oddychom! Niet najmenších pochýb, že Mária Šarapovová si vďaka šiestej pozícii vo svetovom tenisovom rebríčku naklonila na svoju stranu zástupy fanúšikov. Tí sa však radi pokochajú nielen obdivuhodným športovým výkonom, ale tiež jej závideniahodnými krivkami. Sexi Ruska sa nedávno objavila na mexickej pláži, kde už z diaľky priťahovala pohľady okolia aj objektívy. V dvojdielnych plavkách sa však akosi stále upravovala.

Už pred tromi mesiacmi sme vás na Topkách informovali, že Mária v bikinách nič neponecháva na náhodu a pravidelne si kontroluje intímne partie. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami vo vychytenom dovolenkovom rezorte, do ktorého zamierila so svalnatým priateľom Grigorom Dimitrovom. Blondínka v bikinách si síce uvoľnila ramienka na vrchnom diele, no ten spodný si rukami neustále naprávala.

Keďže Mária svoje milióny zarába aj ako modelka, pochváliť sa môže plochým bruškom a dlhými štíhlymi nohami. Pri vode je zaručene neprehliadnuteľná a zamaskovať identitu jej nepomáhajú ani tmavé slnečné okuliare. Mimoriadne hlučná tenistka s výkrikmi o intenzite až 105 decibelov tak už opäť predviedla postavičku ako lusk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu