Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahý rozkrok, plné vnady aj sado-maso: Toto je brutálne sexi poľská Chyba!

Poľská sexica Zuzanna Chyba odhalila v rámci pikantného fotenia všetko vrátane najintímnejších partií. Zobraziť galériu (9)
Poľská sexica Zuzanna Chyba odhalila v rámci pikantného fotenia všetko vrátane najintímnejších partií. (Zdroj: VOLO)

POĽSKO – Nerobila žiadne drahoty! Keďže si Zuzanna Chyba (25) svoje miesto medzi fotomodelkami ešte len pestuje, je ochotná zdrapiť do pazúrov a nepustiť každú príležitosť. Jedna pomerne pikantná sa jej naskytla v rámci spolupráce s pánskym magazínom. Sexbomba z Poľska neváhala a pred objektívom ukázala úplne všetko.

Roztrhlo sa s nimi vrece! Aj keď ešte donedávna Poľsko nebolo známe ako krajina bohatá na úspešné modelky, tamojšie dievčatá zapĺňajú stránky zahraničných médií čoraz častejšie. Príkladom môže byť pomerne neznáma Zuzanna Chyba, ktorá svoje krivky bez ostychu predviedla v letnom čísle časopisu VOLO. Stavila na živočíšny sexepíl a začína žať úspechy.

Zuzanna sa podujala na dráždivé fotenie v blízkosti pláže, aby svoje štíhle telo mohla zaodieť len do zrniek piesku. Pri lascívnych pózach si najintímnejšie partie nijako nestrážila a hrdo vystavila to, čo bežne nosí v nohavičkách a v podprsenke. Neskôr dokonca pritvrdila a navliekla si remencový oblečok ako vystrihnutý zo sado-maso erotického salónu.

Aby Zuzanna nebola vo svete úplne neznámym pojmom, nechala si urobiť oficiálnu webstránku, na ktorej popisuje svoje šesťročné skúsenosti. To najpodstatnejšie však vyzdvihla v samotnom závere: „Chcela by som zdôrazniť, že som úplne prirodzená. Nepodstúpila som žiadnu plastickú operáciu, nemám silikónové implantáty, ani tetovania či piercing.“ Uvidíme, kam to v záplave konkurencie so svojím naturálnym zovňajškom nakoniec dotiahne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu