Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plochá kráska z Baywatchu išla v 50-tke do bikín: Tá má ale sexi telo!

Alexandra Paul je aj po päťdesiatke v bikinách sexi kosť. Zobraziť galériu (3)
Alexandra Paul je aj po päťdesiatke v bikinách sexi kosť. (Zdroj: Closer)

LOS ANGELES – Stále na to má! Hoci Alexandra Paul v kultovom seriáli Pobrežná hliadka svojim prsnatým kolegyniam konkurovať nemohla, aj po prekročení prahu päťdesiatky sa v bikinách nemá za čo hanbiť. Svoje štíhle a pružné telo v zrelom veku vystavila na stránkach magazínu. Je viac než isté, že na pláži by sa za ňou ešte stále obzerali všetky hlavy.

Vo forme aj po viac než dvoch desaťročiach! Aj keď má Alexandra Paul na konte slušné množstvo televíznych projektov, do povedomia divákov sa najviac zapísala ako poručíčka Stephanie Holden v obľúbenom seriáli Baywatch. Hnedovláska vystupovala ako vyšportovaná záchranárka, ktorej príroda štedrú výbavu do výstrihu nenadelila. Herečka už síce červené plavky dávno zavesila na klinec, no závideniahodné krivky jej zostali.

Známa päťdesiatnička odhodila zábrany a ukážkovú formu predviedla pred objektívom tvorcov magazínu Closer. Zvečniť sa nechala v čiernych dvojdielnych plavkách, ktoré nechali vyniknúť jej plochému brušku a štíhlym nohám. Usmiata hviezda navyše zanecháva dojem, že starne s gráciou, čomu napovedajú početné mimické vrásky.

Na prvý pohľad by sa síce mohlo zdať, že Alexandra za svoju postavu vďačí predovšetkým genetike, no v skutočnosti na nej tvrdo pracuje. Dokonca neváhala podstúpiť dvojmesačný online fitnes program. „Pre mňa to nebolo o chudnutí, ale o tom, aby som sa zbavila cukru. Zobúdzala som sa s pocitom čistej hlavy. Rozhodne do toho pôjdem znova,“ prezradila svoj recept na dokonalú líniu v päťdesiatke. Treba uznať, že rovesníčky jej majú čo závidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu