Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pamätáte si krehkú krásku Felicity? Po 15 rokoch je z nej takáto kočka!

Keri Russell ako nežná Felicity a s odstupom pätnástich rokov Zobraziť galériu (10)
Keri Russell ako nežná Felicity a s odstupom pätnástich rokov

MADRID – Dozrela v nádhernú ženu! Hoci sa Keri Russell (38) pohybuje pred kamerami už vyše dvoch desaťročí, do povedomia televíznych divákov sa najviac zapísala ako seriálová hrdinka Felicity. Romantické kučery však medzičasom vymenila za mierne zvlnené lokne a je krajšia než kedykoľvek predtým. Pozrite, ako úchvatne sa na nej podpisujú pribúdajúce roky.

Rozkvitla do krásy! Keď sa Keri Russell dočkala prvého veľkého úspechu, predstavovala študentku s hustými kučeravými vlasmi a zanechávala tak trochu naivný dojem. Stvárňovala totiž hlavnú hrdinku Felicity v rovnomennom seriáli, ktorý sa za veľkou mlákou dočkal až štyroch sérií (1998 – 2002). Odvtedy sa herečka blysla v ďalších vydarených projektoch a dnes na červenom koberci doslova vyráža dych.

Okolo Keri je momentálne mimoriadne rušno aj preto, že uvádza do kín svoju najnovšiu snímku s názvom Úsvit planéty opíc. Slávnostná premiéra ju tento týždeň zaviala na španielsku pôdu, kde tamojší fotografi išli na nej nechať objektívy. Herecká hviezda je totiž štíhla a vysoká dáma, vďaka čomu pripomína oslnivú modelku. Navyše sa jej časom zvýraznili lícne kosti, ktoré teraz ešte viac podčiarkujú krásne črty nestarnúcej tváre. Na prvý pohľad len veľmi ťažko uveriť, že Felicity sa už pomalými krokmi blíži k prahu štyridsiatky.

O hereckom talente očarujúcej Keri svedčí fakt, že za kultovú postavu si svojho času vyslúžila Zlatý glóbus a magazín Times zaradil Felicity medzi stovku najlepších televíznych programov všetkých čias. K tomuto titulu možno prispelo aj to, že krehká herečka sa odhodlala na radikálny zostrih svojich pestovaných kučier. „Myslím, že to bolo odvážne, bláznivé, náhle a dosť extrémne, ale to sú všetko veci, ktorými si dievčatá na vysokej prechádzajú. Takže to určite bolo veľmi vhodné. Pre mňa ako osobu to bolo dobré tiež. Dlhé vlasy boli tým, čo ma identifikovalo,“ nechala sa Keri počuť v rozhovore po drastickej zmene. Dnes by však svoje lokne za krátky strih už zrejme nevymenila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu