Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Retušérska blamáž roka? Sexi modelke hore bez „odsekli“ bradavku rovno na titulke!

Christine Teigen zvádza hore bez, no grafici jej z odhalených vnád vymazali bradavku. Zobraziť galériu (9)
Christine Teigen zvádza hore bez, no grafici jej z odhalených vnád vymazali bradavku. (Zdroj: GQ)

MEXIKO – Prišla o ženskú pýchu priamo na obálke prestížneho magazínu! Hoci Christine Teigen (28) s dokonalými krivkami a krásnou tvárou na prvý pohľad žiadnu retuš nepotrebuje, nedávno sa dočkala nevídaného „vylepšenia“. Z okrúhlych predností jej na výslednom zábere doslova vymazali bradavku.

Anatómia bokom, nastupuje cenzúra! Aj keď modelky predvádzajúce bielizeň či bikiny zvyčajne žiadne zásahy grafikov nevyžadujú, súčasný trend retušovania je očividne neúprosný. Naposledy naň doplatila očarujúca Christine Teigen, ktorá svoje sexi telo prepožičala mexickému vydaniu časopisu GQ. Pred objektívom však zrejme odhalila priveľa, a tak sa tvorcovia podujali na bizarnú „nápravu“. Aby zvodná brunetka na obálke neprovokovala až príliš, z ľavého prsníka jej digitálne odstránili bradavku.

Keďže Christine Teigen pravidelne zdobí plavkové vydanie magazínu Sports Illustrated, na laškovanie pred objektívom je dobre zvyknutá. Pre spomínané pánske periodikum si zapózovala iba v modrých nohavičkách a vykúkajúce vnady sa snažila cudne prekryť rukou. Z ľavého prsníka však pri záchvate smiechu ukázala viac, než bolo žiaduce. Pri retušovaní tak o symbol svojej ženskosti nekompromisne prišla.

Manželka mimoriadne úspešného hudobníka Johna Legenda si z výslednej fotky zrejme ťažkú hlavu nerobí. Oveľa viac ju trápi to, že sa stala predmetom nevkusného žartu. Jej póza bola totiž zneužitá na titulnej strane imaginárneho časopisu z roku 1982, v ktorom jej tvorcovia udelili cenu marihuanovej kráľovnej roka. „Nejaký záujem vysvetliť to? Toto je váš úmrtný list,“ rozhorčovala sa modelka prostredníctvom Twitteru. Originál však sama ochotne zdieľala cez svoj účet na Instagrame.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu