Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Catherine Zeta-Jones v čipke nikdy nesklame: A Douglas jej zobe z ruky!

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones manželskú krízu definitívne prekonali. Zobraziť galériu (9)
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones manželskú krízu definitívne prekonali. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Opäť silným párom ako za starých čias! Aj keď prekonanie manželskej krízy trvalo Michaelovi Douglasovi (69) a jeho očarujúcej polovičke niekoľko dlhých mesiacov, dnes sa všade ukazujú ruka v ruke. Catherine Zeta-Jones (44) aj nedávno uchvátila ďalšou krásnou róbou a manžela si omotala okolo prsta. Ten totiž zodpovednosť za rozpadávajúci sa vzťah nečakane zobral na seba.

Šíria okolo seba atmosféru šťastia a spokojnosti! Hoci sa ešte nedávno zdalo, že oficiálny zväzok ostrieľaného hollywoodskeho páru sa definitívne rozpadne, všetko nakoniec nabralo ten správny a mimoriadne pozitívny smer. Dvojica už opäť vymetá spoločenské podujatia s úsmevom na tvári. Naposledy sa herci blysli na červenom koberci, keď svojou prítomnosťou poctili galavečer spojený s odovzdávaním ceny AFI Lifetime Achievement Award. V centre pozornosti ako vždy stála Catherine Zeta-Jones v distingvovanej róbe.

Oslnivá tmavovláska stavila na klasiku v podobe priehľadnej čipky, ktorá však bola podšitá látkou telovej farby. Šaty bez rukávov pekne kopírovali herečkinu postavu a nechali vyniknúť jej ženským bokom. Veterán Douglas príliš nekombinoval a rozhodol sa pre čierny oblek s bielou košeľou.

Znie to síce neuveriteľne, no odkedy dvojica ohlásila pauzu vo vzťahu, ubehli už takmer dva roky. Niet sa preto čo čudovať, že zástupcov médií najviac zaujíma to, ako sa páriku vlastne darí a ako túto životnú skúšku vnímajú. „Najprv si musíte pripustiť, že ste urobili chybu a potom sa s tým s ľahkosťou vyrovnať,“ nasypal si Michael popol na hlavu v rozhovore pre nedeľňajšie vydanie britských novín The Sun. „Robiť chyby je, samozrejme, dôležité, pretože vďaka nim dozrievame. Keď sme starší, svoju energiu sústreďujeme na ľudí, ktorí sú nám najbližší, na našu rodinu,“ vysvetlil takmer sedemdesiatnik svoj postoj. Z jeho slov tak jednoznačne vyplýva, že by svoju krásnu manželku nevymenil za nič na svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu