Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozžiarená Catherine Zeta-Jones uchvátila: S Douglasom konečne ruka v ruke!

Michael Douglas a očarujúca Catherine Zeta-Jones ozdobili prestížny galavečer ruka v ruke. Zobraziť galériu (16)
Michael Douglas a očarujúca Catherine Zeta-Jones ozdobili prestížny galavečer ruka v ruke. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Veľkolepý návrat do starých koľají? Hoci manželstvo Catherine Zeta-Jones (44) a Michaela Douglasa (69) mnohí neprajníci už odsúdili na zánik, vychytení herci zrejme všetky doterajšie krízy definitívne zažehnali. Na červenom koberci sa totiž objavili s úsmevmi na perách a s prepletenými prstami. Kedysi psychicky chorá kráska vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým, veď posúďte sami.

Konečne ako šťastný a harmonický pár! Niet najmenších pochýb, že oficiálny zväzok Catherine Zeta-Jones a Michaela Douglasa si v uplynulých mesiacoch prešiel skúškou ohňom. Zdá sa však, že čas strávený oddelene a snaha zachrániť krachujúce manželstvo padla na úrodnú pôdu. Hollywoodska dvojica si včera večer vyrazila na prestížny galavečer Chaplin Award a prítomných hostí potešila do očí bijúcou náklonnosťou.

Ozdobou červeného koberca sa už tradične stala očarujúca tmavovláska, ktorá tentoraz siahla po nesmrteľnej čiernobielej kreácii. Na rozdiel od predchádzajúceho faux pas sa tentoraz ofine vyhla a vlasy si odhrnula do strán, čo jej okamžite rozjasnilo tvár. Dobrú náladu a patričnú hrdosť na úchvatnú polovičku neskrýval ani samotný Douglas. Ten sa totiž od manželky nepohol ani na krok a po celý čas si ju láskyplne držal za ruku.

Zaujímavosťou je, že ani jeden z hercov nikdy nepripustil rozpad manželstva, ktorý by smeroval k rozvodu. „Len si dávame prestávku, hovoríme spolu. Myslím, že všetko bude v poriadku, robím si veľké nádeje,“ dušoval sa Michael vo viacerých rozhovoroch. Šedivý veterán by tak svojim kolegom z brandže mohol ísť príkladom. Takýto mediálny tlak a nepriazeň osudu v podobe vážnych chorôb dokáže v Hollywoode ustáť naozaj máloktorý vzťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu