Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hollywoodsky pár dobehol zub času: Stratili kilá, iskru, aj šmrnc!

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas sa v priebehu rokov takto zmenili. Zobraziť galériu (7)
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas sa v priebehu rokov takto zmenili.

NEW YORK - Už mi lásko není dvacet let! Hoci je život prominentov nablýskaný a navonok pôsobí dokonalo, aj hviezdy sú vo svojej podstate len obyčajní ľudia. So starobou možno bojujú o čosi intenzívnejšie, no pribúdajúce roky si vyberajú svoju daň aj u nich. Dôkazom sú aktuálne zábery Michaela Douglasa (70) a Catherine Zeta-Jones (45). Hviezdny hollywoodsky párik, ktorý kedysi ohuroval svojím elánom a krásou, totiž vyzerá akosi unavene a bez života.

Problémy ich viditeľne poznačili! Nie je žiadnym tajomstvom, že Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones prežívali v uplynulých dvoch rokoch mimoriadne náročné obdobie. Herecký pár riešil vážnu vzťahovú krízu, Michaelove zdravotné ťažkosti a brunetkinu rozhádzanú psychiku.

Ako sa ale najnovšie zdá, do života filmového veterána sa prinavrátil pokoj. Spoločne s atraktívnou manželkou sa nedávno ukázali v prestížnej newyorskej reštaurácii a novinárom pózovali ako za starých čias. V porovnaní s minulými rokmi sa však na zovňajšku prominentnej dvojice toho veľa zmenilo.

Starosti a ťažkosti sa podpísali pod úbytok hmotnosti u oboch umelcov. Aj široký úsmev by ste na ich pochudnutých tvárach zrejme hľadali márne. Niet pochýb, že Catherine si potrpí na kvalitnú kozmetiku a určite si dopraje aj nejaký ten skrášľujúci zákrok, no na svoje najlepšie roky môže brunetka už len spomínať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu