Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Topmodelka Němcová sexi ako nikdy: Z výstrihu po pupok vykúkajú holé prsia!

Sexi Petra Němcová vystavila na obdiv štedrú nádielku v hlbokom výstrihu. Zobraziť galériu (16)
Sexi Petra Němcová vystavila na obdiv štedrú nádielku v hlbokom výstrihu. (Zdroj: GQ)

NEW YORK – Sexepílu má na rozdávanie! Všade, kde sa očarujúca modelka Petra Němcová (34) objaví, vyzývavým outfitom na seba okamžite strhne všetku pozornosť. Ešte dusnejšiu atmosféru však dokáže vyvolať, keď sa odviaže pred objektívom. Naposledy si ledva ustrážila bujné vnady, ktoré chránili len dva tenké prúžky látky. Polonahá sexica nimi dráždi rovno na titulke.

Nielen Portugalci sa naozaj majú na čo pozerať! Práve na Pyrenejskom polostrove totiž novinové stánky zaplavilo čerstvé číslo pánskeho magazínu GQ s Petrou Němcovou na obálke. Ak ste si doteraz mysleli, že 80. roky a retro inšpirácie nedokážu byť sexi, toto dráždivé fotenie váz zaručene presvedčí o opaku. Rodáčka z Karvinej totiž priveľa priestoru mužskej fantázii nedopriala.

Petra si to pred objektív namierila v body s vysokým vykrojením, ktoré ledva zahalilo jej najintímnejšie partie. K slovu sa teda hlásia štíhle a vyformované nôžky, no ani tie si oko čitateľa nevšimne ako prvé. Absolútnym tromfom českej krásky sa totiž stali okrúhle vnady, ktoré jej doslova vypadávajú z hriešne hlbokého výstrihu.

Aj keď Petra žiari na titulnej strane portugalského vydania, za odvážnymi zábermi stojí známy slovenský fotograf Branislav Šimončík. Výsledné fotky by síce retuš popierali márne, no o plavovláske je dobre známe, že aj v realite predstavuje stelesnenie dokonalosti. Jediné, čomu sa vyhýba, sú zrejme čierne mačky. O takúto múdrosť sa totiž podelila prostredníctvom Instagramu: „Piatok trinásteho so splnom mesiaca. Wow! Užite si dnešnú magickú noc!“ Najbližšie si ju vraj budeme môcť zopakovať až v roku 2049.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu