Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi telo pláže v tomto roku odhalené: Má ho táto britská bohyňa!

Michelle Keegan sa podľa istej ankety môže v tomto roku pochváliť najlepším telom v bikinách. Zobraziť galériu (5)
Michelle Keegan sa podľa istej ankety môže v tomto roku pochváliť najlepším telom v bikinách.

LONDÝN – Po jej krivkách túžia muži aj ženy! Hoci vám meno Michelle Keegan (27) zrejme nič nehovorí, v skutočnosti patrí herečke, ktorá za sebou nechala tie najobletovanejšie celebrity. V internetovej ankete o najlepšie plážové telo totiž zvíťazila na celej čiare a pre tento rok sa stala stelesnením sexepílu v bikinách.

Konkurencii vypálila rybník! Zatiaľ čo paparazzi v dovolenkových destináciách poľujú na vychytené hviezdy v plavkách, pre bežných ľudí sú ďaleko atraktívnejšie menej známe krásky. Svedčí o tom prekvapujúci výsledok ankety, ktorý zahanbil aj také ostrieľané sexice, akými sú Rihanna s Kelly Brook. S neuveriteľným náskokom ich tromfla brunetka z britskej telenovely  Coronation Street. Práve ona má totiž najzvodnejšie telo, aké sa v tomto roku premáva po piesočnatých plážach.

Michelle Keegan si v internetovom hlasovaní uchmatla úctyhodných 39 percent dámskej volenky. Za ňou nasleduje spomínaná Rihanna s pätnástimi percentami a Kelly Brook s trinástimi percentami. Podobne hlasovali aj muži, ktorí si za svoju kráľovnú pláže takisto zvolili Michelle. Druhú pozíciu však rozdelili medzi prsnaté modelky Kelly Brook a Kate Upton.

Zaujímavosťou je, že očarujúca herecká hviezda sa v týchto dňoch nachádza na dovolenke, a tak si svoj čerstvo získaný triumf môže vyskúšať v praxi. „Práve idem na pláž,“ chválila sa Michelle prostredníctvom Twitteru. Podľa výsledku prieskumu by sa tak za ňou mali otáčať nielen všetky mužské, ale už aj ženské hlavy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu