Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nečakané problémy Jennifer Lopez: Konflikt kvôli skladbe!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (8)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

SAO PAULO - Na štvrtkovom slávnostnom otvorení svetového šampionátu vo futbale v brazílskom Sao Paule bude chýbať americká speváčka portorického pôvodu Jennifer Lopez. Za nečakanou absenciou 44-ročnej interpretky sú údajne bližšie nešpecifikované „produkčné dôvody“. Spievať mala na podujatí skladbu We Are One (Ole Ola), ktorá však čelí vlne kritiky. Väčšina Juhoameričanov nad ňou krúti hlavou.

Oficiálnu hymnu MS 2014 s názvom We Are One (Ole Ola) tak predvedú americký rapper kubánskeho pôvodu Pitbull a brazílska speváčka Claudia Leitte. Po ich vystúpení fúkne rozhodca prvý raz do píšťalky a nasledovať bude úvodný výkop otváracieho zápasu medzi domácou Brazíliou a Chorvátskom.

Pieseň sa však zatiaľ nestretla s pozitívnym ohlasom verejnosti, pričom na chuť jej nemôžu prísť ani domáci Brazílčania. Užívatelia sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter dokonca prostredníctvom tagu #VoltaWakaWaka žiadali radšej návrat obľúbeného hitu kolumbijskej speváčky Shakiry, ktorý pred štyrmi rokmi sprevádzal šampionát v Juhoafrickej republike. Ani ten však krátko po svojej premiére nemal na ružiach ustlané a poslucháči ho prijímali s rozpakmi.

Na kritizovanom songu We Are One sa síce podieľa aj spomínaná Brazílčanka Claudia Leitte, ale Juhoameričania aj tak krútia hlavou nad tým, že hymnu nahrali zahraniční interpreti Pitbull a Jennifer Lopez. Tiež im prekáža, že väčšina textu je v angličtine či španielčine, zatiaľ čo pre portugalčinu v podaní Leitte zostalo iba pár sekúnd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu