Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Toto je nová Miss USA, sexica Nia (24): Ovláda bojové umenie!

Nia Sanchez Zobraziť galériu (6)
Nia Sanchez (Zdroj: SITA)

BATON ROUGE - Za novú Miss USA korunovali v nedeľu večer v Louisiane 24-ročnú reprezentantku Nevady z Las Vegas, ktorá je certifikovanou inštruktorkou kórejského bojového umenia taekwondo a držiteľkou jeho čierneho pásu. Informovala o tom agentúra AP.

Nia Sanchez pri preberaní korunky uviedla, že ženy by mali ovládať sebaobranu v rámci boja s problémom znásilnení v areáloch vysokých škôl. Dodala tiež,že je veľmi dôležité na to upozorňovať.

Odpovedala na otázku porotkyne súťaže Rumer Willisovej, 25-ročnej dcéry Brucea Willisa a Demi Moorovej. Tá uviedla, že 19 percent amerických stredoškoláčok sa stane obeťou sexuálneho napadnutia.

Nia Sanchez
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Sanchez, ktorá sa začala učiť taekwondo ako osemročná, uviedla, že ženy sa musia naučiť brániť sa. O sexuálnom napadnutí hovorila počas súťaže aj Miss Pennsylvánie Valerie Gatt. Uviedla, že jej matka mala iba 19 rokov, keď bola znásilnená pri návrate z práce v Pittsburghu, v dôsledku čoho otehotnela. Podľa Valerie Gatt je ona sama živým dôkazom toho, že "okolnosti neurčujú váš život"

Nová Miss USA Nia Sanchez porazila 50 súperiek z ostatných štátov USA a hlavného mesta Washingtonu a bola korunovaná ako v poradí už 63. Miss USA. Spojené štáty bude tento rok reprezentovať na súťaži Miss Universe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu