Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Boží zázrak? Z nádhernej modelky sa stala mníška - v habite je na nepoznanie!

Olalla Oliveros sa v rodnom Španielsku zviditeľnila ako krásna a úspešná modelka. Dnes je z nej zbožná mníška v habite. Zobraziť galériu (7)
Olalla Oliveros sa v rodnom Španielsku zviditeľnila ako krásna a úspešná modelka. Dnes je z nej zbožná mníška v habite. (Zdroj: olallaoliveros.blogspot.sk)

ŠPANIELSKO - Zasiahla u nej vyššia moc? Stať sa úspešnou modelkou a zdobiť billboardy naprieč celou rodnou krajinou, je snom nejedného mladého dievčaťa. Španielskej krásavici menom Olalla Oliveros sa síce tieto túžby naplnili, no ona si napokon zvolila celkom inú cestu. Vstúpila do rehole a v mníšskom habite sa zmenila na nepoznanie.

Obrat o 180 stupňov! Takouto životnou zmenou si prešla Olalla Oliveros, ktorá sa niekoľko rokov pohybovala pred kamerami a pózovala pred objektívmi. Svet pozlátky, glamouru aj luxusných kúskov garderóby však nakoniec vymenila za rehoľu. Zanechala niekdajšiu prácu v šoubiznise, vstúpila do rádu svätého Michala a prijala meno Sestra Olalla del Sí de María. Dnes by ste ju v tradičnom mníšskom habite zaručene nespoznali.

K neuveriteľnému zvratu v kariére krásnej plavovlásky došlo počas návštevy Svätyne Panny Márie Fatimskej v Portugalsku. Rozhodnutiu tak údajne predchádzalo akési vnútorné „zemetrasenie“. „Pán sa nikdy nemýli. Opýtal sa ma, či Ho budem nasledovať a ja som nemohla odmietnuť,“ prezradila Olalla v otvorenej spovedi pre National Catholic Register. Zaujímavosťou je, že k takémuto zásadnému kroku u bývalej manekýnky došlo už pred štyrmi rokmi. Nikdy doteraz však nebola schopná o svojej ceste verejne porozprávať.

Olalla sa vstupom do kláštora prestala líčiť a dokonca začala nosiť okuliare. Veriaci, s ktorými denne prichádza do kontaktu, ju tak s najväčšou pravdepodobnosťou už ani nespoznávajú. Podobným smerom sa v roku 2005 vybrala aj Amada Rosa Pérez, ktorá patrila medzi top kolumbijské modelky. Konzumný život, faloš a sexistické prostredie okolo modelingu ju však vyčerpalo natoľko, že sa radšej rozhodla žiť v ústraní a vo viere.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu