Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Len 11-ročné dievčatko senzáciou internetu: Jej obrovský talent už videli milióny!

Talentovaná Maddie Ziegler už v jedenástich rokoch patrí medzi úspešné herečky, tanečnice, modelky a osobnosti televíznej obrazovky. Zobraziť galériu (9)
Talentovaná Maddie Ziegler už v jedenástich rokoch patrí medzi úspešné herečky, tanečnice, modelky a osobnosti televíznej obrazovky. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Má pred sebou hviezdnu kariéru! Takú budúcnosť veštia odborníci zo šoubiznisu len 11-ročnej školáčke menom Maddie Ziegler, ktorá nedávno dostala príležitosť zatancovať si v nevšednom videoklipe známej hudobnej hviezdy. Aj vďaka jej pohybovej zdatnosti a skvelému tanečnému výkonu sa video okamžite stalo hitom internetu a v počte pozretí trhá rekordy.

Talent, aký sa len tak nevidí! Reč je o malej plavovláske, ktorá svet bábik a rozprávkových knižiek zrejme ani nestihla spoznať. S tanečným tréningom totiž začala už takpovediac od plienok – v čase, keď mala ešte len dva a roky a sotva sa naučila chodiť. Tvrdá drina však v jej prípade rozhodne padla na úrodnú pôdu. Maddie Ziegler sa totiž blysla ako jediná postava v klipe ku skladbe Chandelier z dielne úspešnej speváčky menom Sia Furler (38).

Útla blondínka sa zhostila úlohy mladšej verzie samotnej austrálskej hudobníčky. Tomu nasvedčovala predovšetkým výrazná parochňa. To, čo v takmer štvorminútovom videu vyráža dych, sú však tanečné kreácie maličkej Maddie na profesionálnej úrovni. Maloletá slečinka sa totiž pohybuje s absolútnou ľahkosťou a doslova nepredvídateľne. Mnohé tanečné figúry by jej mohli závidieť aj dlhoročné baletky. Niet sa čo čudovať, že len za prvých 24 hodín si jej umenie pozrelo vyše milióna internetových užívateľov. V súčasnosti sa toto číslo približuje k hranici siedmich miliónov.

Zaujímavosťou je, že na klipe sa autorsky podieľala samotná speváčka od protinožcov. Sia na margo výslednej spolupráce nešetrila superlatívmi: „Som veľmi hrdá na talentovanú Maddie Ziegler, úžasný tím. Spolu sme prežili nádherný deň a stvorili sme niečo, na čo sme všetci veľmi pyšní.“

Za to, že Maddie pred kamerami pôsobí ako absolútna špička, vďačí predchádzajúcim skúsenostiam. Od roku 2011 sa blysla v reality šou Dance Moms, vo viacerých tanečných súťažiach, v seriáli Drop Dead Diva a v početných reklamách. Niet teda najmenších pochýb, že v budúcnosti o nej budeme ešte veľa počuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu